Man beschuldigt Chris Brown van mishandeling

Karen Luiken-03 april 2023 om 06:19- Foto:

Reuters

Een man beschuldigt Chris Brown ervan hem te hebben mishandeld in een nachtclub. Het vermeende slachtoffer, een muziekproducent, zou zijn geslagen en geschopt terwijl hij op de grond lag. Dat vertelt hij in een gesprek met The Sun.

Het gebeurde half februari in Londen, waar Chris op dat moment was voor zijn tournee. In een club werd de man meerdere keren geslagen. “Hij sloeg me twee of drie keer op het hoofd”, verklaart hij. “Mijn knie werd ook geraakt. Hij [Chris] beweert dat het iemand anders het heeft gedaan, maar hij was het. Ik heb met de politie gesproken en zij hoopt de zaak snel op te kunnen lossen.”

De muziekproducent moest naar het ziekenhuis worden gebracht en liep na het incident naar verluidt een tijdje op krukken. Zijn advocaat is bezig met de zaak. “Ik kan hier verder geen commentaar over geven.”

Trailer gelost van nieuwe must see-serie 'Maxton Hall'

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:22

Prime Video heeft de officiële trailer gelost van de nieuwe Duitse serie ‘Maxton Hall: The World Between Us’. De reeks, gebaseerd op de bekroonde bestseller ‘Save Me’ van Mona Kasten, is vanaf 9 mei op de streamingsdienst te zien.

Het verhaal gaat over Ruby en James. Wanneer Ruby per ongeluk een schokkend geheim ontdekt op de privéschool Maxton Hall, moet de arrogante miljonairszoon James zien te dealen met de zeer pientere beursstudent. Vanaf dat moment lijkt de knappe James toch, tegen zijn geweten in, voor Ruby's rust en charme te vallen. En hoewel de twee uit verschillende werelden komen, zullen ze snel alles riskeren om samen te zijn…

De hoofdrollen worden gespeeld door Harriet Herbig-Matten en Damian Hardung. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Nederlandse acteur Fedja van Huêt.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Ontdek meer