Lewis Capaldi moet mogelijk stoppen met muziek

Karen Luiken-02 april 2023 om 17:02

Er bestaat een zeer reële mogelijkheid dat Lewis Capaldi moet stoppen met zijn muziekcarrière als zijn Gilles de la Tourette, het syndroom waar hij aan lijdt, erger wordt. Dat vertelt hij in een openhartig gesprek met The Times.

In september maakte Lewis bekend dat hij Gilles de la Tourette heeft, een neurologische aandoening die wordt gekenmerkt door een combinatie van onwillekeurige geluiden en bewegingen.

De symptomen kunnen erger worden als Lewis optreedt. “Alleen het maken van muziek veroorzaakt dit bij mij. Anders kan het maandenlang goed gaan. Het is een rare situatie”, aldus de zanger.

Vooralsnog wil hij nog niet stoppen met zingen, maar als de klachten erger worden, verandert hij misschien noodgedwongen van gedachte. “Op dit moment is de afweging om door te gaan de moeite waard, maar als het zover komt dat ik mezelf daardoor onherstelbare schade toebreng, stop ik ermee. Ik hou niet van overdrijven, maar er is een zeer reële mogelijkheid dat ik moet stoppen met muziek.”

Ex-Miss Chayenne laat borsten vergroten

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:53

De Vlaamse schone Chayenne Van Aarle, vooral bekend als ex-Miss België, heeft in een interview met Het Laatste Nieuws openlijk verteld over haar borstvergroting. “Ik voelde me een Miss België met mandarijnenborstjes”, klonk het o.a. aan HLN.

Chayenne gaf een open en eerlijk interview aan Het Laatste Nieuws vanuit een chirurgische kliniek in Istanbul. Daar liet ze zopas een borstvergroting uitvoeren, en daar zat ze al een tijdje aan te denken.

“Ik keek in de spiegel en zag een mooie, fiere vrouw met twee lege theezakjes. Ik voel me nu echt twintig keer vrouwelijker”, klinkt het bij een opgeluchte Chayenne.

Vorig jaar werd ze op 23-jarige leeftijd gekroond tot Miss België, maar toch bleef ze onzeker over het formaat van haar borsten. maar daar heeft ze nu eindelijk iets aan durven doen en praat er nu volledig vrijuit over.

Chapeau Chayenne!

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

Ontdek meer