'The Friends Experience' in Brussel is nu geopend!

Dieter Blarinckx-02 april 2023 om 16:38

Ben jij helemaal zot van de sitcom 'Friends'? Dan overweeg je best eens een tripje naar onze hoofdstad, want daar kan je je nu helemaal onderdompelen in de 'Friends'-wereld dankzij 'The Friends Experience'!

Neem zélf plaats in de iconische ‘Friends’-zetel in Central Perk, of wandel door het befaamde appartement van Monica. Het kan nu allemaal tijdens de interactieve en boeiende beleving 'The Friends Experience' in Brussel.

Deze interactieve experience stond al in de Amerikaanse steden New York, San Francisco en Denver, maar het is de eerste keer dat deze naar ons land komt! Sinds 31 maart kan je aan Brussels Expo in Paleis 4 terecht voor deze coole experience!

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Tom geëmotioneerd door knuffel in 'Big Brother'

Karen Luiken-22 februari 2024 om 12:48

Een nieuwe dag, betekent een nieuwe sneak preview van 'Big Brother'. Vanavond krijgen we een geëmotioneerde Tom te zien, die zijn tranen niet kan inhouden als hij voor de eerste keer dat hij zich in het huis bevindt, wordt herinnerd aan zijn zoontje. Als hij zijn geboorteknuffel in handen krijgt, houdt hij het niet droog.

Kom donderdag 29/2 naar Après-Ski XXL in Gent!

Simon Smetryns-22 februari 2024 om 09:15

Het is bijna tijd om je skipak uit de kast te halen en je dansmoves te laten zien, want Route du Soleil en TAGMAG komen terug met de meest epische après-ski party van het jaar!

Bereid je voor op een nacht vol onvergetelijke feestschijven in de Oude Vismijn, Gent. Met DJ's Omdat Het Kan, Nina Black, Yolotanker, Breaze, Tola OG en Hide n Seek, brengen we jou terug naar de bergen van Andorra of de Franse Alpen.

Dus zet je schrap en maak je klaar voor een apres-ski avontuur dat je niet wilt missen: donderdag 29 februari '24! Info en tickets vind je HIER.

Ontdek meer