'Selling Sunset'-ster Mary heeft miskraam gehad

Karen Luiken-02 april 2023 om 16:35

Verschrikkelijk nieuws voor Mary Fitzgerald. De ‘Selling Sunset’-ster heeft een miskraam gehad, zo onthult ze in een emotionele video op Instagram.

Mary vertelt in het filmpje dat ze zwanger raakte tijdens haar huwelijksreis op Bali met haar 29-jarige echtgenoot Romain Bonnet. “Maar het is helaas niet gelukt”, zo klinkt het. “Naast een miskraam had ik ook een septische miskraam, waarvoor ik geopereerd moest worden.

Een septische miskraam vindt plaats wanneer een vrouw een infectie in de baarmoeder ontwikkelt, met als eventuele gevolgen koude rillingen, koorts, vaginale afscheiding, vaginale bloedingen en een snelle hartslag.

“Het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik wilde dit delen om anderen te laten weten dat ze niet alleen zijn”, aldus Mary. “We geven niet op.”

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Ontdek meer