'Selling Sunset'-ster Mary heeft miskraam gehad

Karen Luiken-02 april 2023 om 16:35

Verschrikkelijk nieuws voor Mary Fitzgerald. De ‘Selling Sunset’-ster heeft een miskraam gehad, zo onthult ze in een emotionele video op Instagram.

Mary vertelt in het filmpje dat ze zwanger raakte tijdens haar huwelijksreis op Bali met haar 29-jarige echtgenoot Romain Bonnet. “Maar het is helaas niet gelukt”, zo klinkt het. “Naast een miskraam had ik ook een septische miskraam, waarvoor ik geopereerd moest worden.

Een septische miskraam vindt plaats wanneer een vrouw een infectie in de baarmoeder ontwikkelt, met als eventuele gevolgen koude rillingen, koorts, vaginale afscheiding, vaginale bloedingen en een snelle hartslag.

“Het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik wilde dit delen om anderen te laten weten dat ze niet alleen zijn”, aldus Mary. “We geven niet op.”

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer