Zien: 'Skins'-acteur kijkt voor het eerst naar afleveringen

Dieter Blarinckx-02 april 2023 om 15:11

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de avonturen van de Britse serie 'Skins'. Eén van de meest favoriete personages was ongetwijfeld Maxxie en die heeft nu tegenwoordig zijn eigen YouTube-kanaal!

Mitch Hewer, de acteur die voor de eerste twee seizoen van de Britse serie 'Skins' in de huid kroop van het homoseksuele personage Maxxie, heeft op zijn YouTube een video gedeeld waarin hij voor het eerst naar een aflevering van 'Skins' kijkt. Tot nu had Mitch dus nog nooit een aflevering gezien waar hij zelf in voorkomt!

'Skins' gaat over een aantal tieners die met elkaar bevriend zijn en in de Britse stad Bristol wonen. Bijna elke aflevering bevat een personage dat in het middelpunt staat. Heel de aflevering wordt dan gefilmd vanuit zijn/haar oogpunt.

In de video van Mitch kijkt hij naar de aflevering waarin Maxxie centraal staat.

Bekijk Mitch' video hieronder:

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Ontdek meer