Hoofdrolspeler gevonden voor live-action remake 'Lilo & Stitch'

Nico De Greef-02 april 2023 om 08:51- Foto:

Disney

Nieuwkomer Maia Kealoha is gecast in de hoofdrol van Lilo in de live-action remake van Disney's 'Lilo & Stitch'. Dat meldden verschillende bronnen waaronder The Hollywood Reporter.

THR meldt dat Maia Kealoha de rol van Lilo Pelekai zal gaan spelen in de aankomende live-action remake van Disney's 'Lilo & Stitch'. De jonge actrice sluit zich aan bij acteur/komiek Zach Galifianakis die eerder al werd bevestigd deel te zullen uitmaken van de cast, maar wiens rol nog niet officieel bekend is gemaakt. Volgens geruchten zou de komiek echter in de huid van het buitenaardse wezen Pleakley kruipen. Dean Fleischer Camp, bekend van 'Marcel The Shell With Shoes On', is verbonden als regisseur aan de film.

Maia Kealoha is nog onbekend in Hollywood en heeft dan ook nog geen (grote) acteerklussen op haar naam staan. Wel heeft ze in het verleden al meermaals deelgenomen aan de Little Miss Kona Coffee-verkiezingen, een soort mini-missverkiezing voor jonge meisjes in Hawaï.

Wanneer de live-action remake moet verschijnen, is op dit moment nog niet duidelijk. Opnames voor de film moeten nog beginnen en het lijkt erop dat Disney nog druk in de weer is met het vinden van de juiste acteurs. Wat wel al in steen staat gekerfd, is dat de film rechtstreeks op streamingdienst Disney+ zal verschijnen.

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Het nieuw seizoen van 'Shot In The Dark' komt eraan!

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 09:59

Yessss, het is bijna zo ver: het tweede seizoen van 'Shot In The Dark'! Vanaf 30 mei zie je op Streamz hoe de TAGMAG Insiders studenten opnieuw aan de ultieme blind date helpen. De geblinddoekte singles worden losgelaten in een club om zich een weg te praten, ruiken en voelen naar hun perfecte match. Wordt het ware liefde of een onmogelijke opdracht?

TAGMAG Insiders Jaël Ost, Clementine Caron, Martijn Spaepen en Kobe Peeters bezoeken studentensteden Gent en Leuven en spelen er wing(wo)man voor de studenten die ze tegenkomen in het uitgaansleven. Elke afleveringen helpen ze twee of drie studenten aan een blind date en dat mag je vrij letterlijk nemen. De studenten worden geblinddoekt en gaan zo in een club samen met hun wing(wo)man op zoek naar iemand waar ze de rest van de avond mee willen daten. Geblinddoekt kiezen ze twee mensen uit, die ze beter leren kennen.

Het tweede seizoen is vanaf 30 mei op Streamz te zien en later op het YouTubekanaal van TAGMAG.

Ontdek meer