Hoofdrolspeler gevonden voor live-action remake 'Lilo & Stitch'

Nico De Greef-02 april 2023 om 08:51- Foto:

Disney

Nieuwkomer Maia Kealoha is gecast in de hoofdrol van Lilo in de live-action remake van Disney's 'Lilo & Stitch'. Dat meldden verschillende bronnen waaronder The Hollywood Reporter.

THR meldt dat Maia Kealoha de rol van Lilo Pelekai zal gaan spelen in de aankomende live-action remake van Disney's 'Lilo & Stitch'. De jonge actrice sluit zich aan bij acteur/komiek Zach Galifianakis die eerder al werd bevestigd deel te zullen uitmaken van de cast, maar wiens rol nog niet officieel bekend is gemaakt. Volgens geruchten zou de komiek echter in de huid van het buitenaardse wezen Pleakley kruipen. Dean Fleischer Camp, bekend van 'Marcel The Shell With Shoes On', is verbonden als regisseur aan de film.

Maia Kealoha is nog onbekend in Hollywood en heeft dan ook nog geen (grote) acteerklussen op haar naam staan. Wel heeft ze in het verleden al meermaals deelgenomen aan de Little Miss Kona Coffee-verkiezingen, een soort mini-missverkiezing voor jonge meisjes in Hawaï.

Wanneer de live-action remake moet verschijnen, is op dit moment nog niet duidelijk. Opnames voor de film moeten nog beginnen en het lijkt erop dat Disney nog druk in de weer is met het vinden van de juiste acteurs. Wat wel al in steen staat gekerfd, is dat de film rechtstreeks op streamingdienst Disney+ zal verschijnen.

Belgische film 'The Last Front' heeft een trailer

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:31- Foto:

Charlotte Verminck

Er is een nieuwe trailer verschenen van ‘The Last Front’, een Belgische film met een (internationale) sterrencast die vanaf 7 februari op het witte doek te zien is.

‘The Last Front’ neemt ons mee naar de zomer van 1914, waar de Eerste Wereldoorlog een Belgisch dorpje op zijn kop zet. Boer Leonard Lambert leidt een groep dorpsgenoten tijdens een adembenemende vlucht naar veiligheid, waarbij ze op de hielen worden gezeten door de meedogenloze Duitse luitenant Laurentz. In dit meeslepende kat-en-muisspel vervagen de grenzen tussen held en schurk, terwijl de menselijke veerkracht op een treffende wijze naar voren komt.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor 'Game of Thrones'-acteur Iain Glen, Sasha Luss en Koen De Bouw. De uit Gent afkomstige Julien Hayet-Kerknawi regisseert de film.

Kerstfilm 'Family Switch' vanaf nu te zien

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:27

Altijd fan geweest van de iconische film ‘Freaky Friday’? Dan ga je de titel die Netflix vandaag online heeft gezet ook leuk vinden. ‘Family Switch’ is vanaf nu te zien.

De film vertelt het verhaal van Jess en Bill Walker die hun best doen om hun familie verbonden te houden terwijl hun kinderen ouder en onafhankelijker worden. Wanneer een toevallige ontmoeting met een astrologische lezer ervoor zorgt dat de gezinsleden door een bodyswitch in elkaars lichamen terechtkomen, stapelen de problemen zich op. De één moet slagen in een promotie, de ander moet een interview doen, platencontract binnenhalen of voetbal tryout doen. Komt dit wel goed?

De hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Garner, Ed Helms, Emma Myers en Brady Noon.

Ontdek meer