Dit is de nieuwe single van Pommelien Thijs

Dieter Blarinckx-02 april 2023 om 07:45

Leuk en muzikaal nieuws voor de fans van de Vlaamse actrice en zangeres Pommelien Thijs, want haar allernieuwste single ‘Hypothetisch’ is vanaf nu verkrijgbaar en te streamen!

Pommelien - vooral bekend geworden door haar rol in '#LikeMe' - won in februari nog drie MIA’s en stelde zopas haar gloednieuwe single 'Hypothetisch' voor. Maar dat is nog niet alles, want naast die single maakte ze ook bekend dat we binnenkort haar eerste debuutalbum mogen verwachten! ‘Per Ongeluk’ - zo zal haar eerste album heten - zal verschijnen op vrijdag 23 juni.

Toevallig genoeg staan dan haar concerten in De Roma gepland, dus kunnen fans haar gloednieuwe songs al luidkeels meezingen!

Check de lyric video hieronder:

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Harry Styles bereikt grote mijlpaal met 'As It Was'

Karen Luiken-26 september 2023 om 08:56- Foto:

Reuters

Harry Styles heeft een grote mijlpaal bereikt met ‘As It Was’. Het nummer staat maar liefst 77 weken op rij in de hitlijst Ultratop. Geen enkele andere artiest kreeg dat eerder voor elkaar.

‘As It Was’ kwam in april 2022 op de eerste plek in de hitlijst te staan. Daar bleef het nummer veertien weken lang, daarna zakte het langzaam maar zeker naar onderen. Veel liedjes verdwijnen op een gegeven moment uit de Ultratop, maar dat gebeurde niet met de song van Harry Styles. Die staat er na 77 weken nog steeds in.

De Britse artiest stoot met zijn mijlpaal The Weeknd van zijn troon. Die stond met zijn liedje ‘Blinding Lights’ 76 weken in de Ultratop. Daarna volgen The Black Eyed Peas met ‘I Gotta Feeling’ (66 weken) en Ed Sheeran met ‘Shape Of You’ (64 weken).

Ontdek meer