Dit is de nieuwe single van Pommelien Thijs

Dieter Blarinckx-02 april 2023 om 07:45

Leuk en muzikaal nieuws voor de fans van de Vlaamse actrice en zangeres Pommelien Thijs, want haar allernieuwste single ‘Hypothetisch’ is vanaf nu verkrijgbaar en te streamen!

Pommelien - vooral bekend geworden door haar rol in '#LikeMe' - won in februari nog drie MIA’s en stelde zopas haar gloednieuwe single 'Hypothetisch' voor. Maar dat is nog niet alles, want naast die single maakte ze ook bekend dat we binnenkort haar eerste debuutalbum mogen verwachten! ‘Per Ongeluk’ - zo zal haar eerste album heten - zal verschijnen op vrijdag 23 juni.

Toevallig genoeg staan dan haar concerten in De Roma gepland, dus kunnen fans haar gloednieuwe songs al luidkeels meezingen!

Check de lyric video hieronder:

Verrassing op Coachella: Reneé Rapp duet met Kesha

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 09:34

Renée Rapp maakte zondag haar debuut op het Amerikaanse muziekfestival Coachella. De 'Not My Fault'-zangeres had voor de fans een verrassing in petto, want middenin de set verscheen haar grote idool Kesha opeens.

"Dit is volgens mij de heetste persoon op aarde," zei Rapp terwijl ze haar verrassingsgast aankondigde. "Iedereen, laat je fucking handen zien voor Kesha."

De twee zongen Kesha's hit uit 2010: 'Tik Tok', maar veranderden wel de tekst. In plaats van "wake up in the morning feelin' like P. Diddy," te zingen, schreeuwden de popsterren: "Wake up in the morning like F*** P. Diddy."

De wijziging in de tekst is opvallend vanwege Kesha's beschuldigingen van seksueel misbruik tegen haar voormalige producer en platenbaas Dr. Luke, en het recente nieuws rond Sean "P. Diddy" Combs. In de afgelopen maanden hebben meerdere mensen Combs aangeklaagd, waarbij ze hem beschuldigen van sekshandel, seksueel misbruik en fysiek geweld.

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Ontdek meer