Vrouw heeft seks met 18 mannen en echtgenoot kijkt toe

Dieter Blarinckx-01 april 2023 om 10:08

De 30-jarige Louise is wel wat gewend in de slaapkamer, maar nu deed ze ook een eerlijk boekje open over haar drukke en avontuurlijke seksleven in de podcast ‘Sex Files’. Daar sprak ze openlijk over haar avontuur met 18 mannen tegelijkertijd terwijl haar echtgenoot aan de zijlijn stond.

Louise is een fervent swinger. Dat wil zeggen dat ze regelmatig seks heeft met andere mannen of vrouwen met wederzijdse toestemming van elkaars partner. De man van Louise blijft trouw aan haar en steunt haar keuze ook volledig en was ook enthousiast over Louise’s idee om seks te hebben met 18 mannen tegelijk.

“Ik biechtte tegen mijn man op dat ik met meerdere mannen tegelijkertijd seks wou en hij was tot mijn verrassing enthousiast over het idee. Al snel had ik daarna een orgie met 10 mannen tegelijkertijd en het voelde fantastisch. De seks was geweldig, maar de gedachte dat al deze mannen daar waren voor mij alleen gaf me een machtig gevoel.” Maar toch wou Louise nóg een stapje verder gaan: “Ik heb daarna ook seks gehad met 18 mannen tegelijkertijd. Mijn echtgenoot was er natuurlijk ook bij en hij deelde met veel plezier condooms uit aan alle mannen die seks met mij zouden hebben op die avond.”

“Mijn man geniet van mijn gelaatsuitdrukkingen wanneer ik aan het genieten ben. Hij lijkt dan wel een kind in een snoepjeswinkel en ik vind het ook heel opwindend om te zien hoe mijn man toekijkt”, voegt ze er nog aan toe wanneer haar wordt gevraagd of haar man hier wel mee kan lachen.

Zou jij zomaar blijven staan en kijken? ;-)

Onderzoek wijst uit: masturbatie kan stress verlichten bij vrouwen

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 13:00- Foto:

We-Vibe Toys via Unsplash

Een nieuw onderzoek, gepubliceerd in het International Journal of Sexual Health, heeft interessante inzichten opgeleverd over masturberen bij vrouwen. Wat blijkt? Vrouwen die meer stress ervaren, masturberen meer.

Het lijkt erop dat zelfbevrediging een manier is waarmee vrouwen hun stress proberen te verlichten. Dit onderzoek maakt dus korte metten met het taboe rond vrouwelijke zelfbevrediging en laat zien dat het eigenlijk best goed kan zijn voor je geestelijke gezondheid.

De wetenschappers betrokken 370 vrouwen tussen de 18 en 56 jaar in hun onderzoek. Ze werden gevraagd naar hun masturbatiegewoontes en hun emotionele toestand. Wat opviel, was dat veel vrouwen aangaven dat masturberen hen een gevoel van geluk en ontspanning gaf, en zelfs hielp bij het verlichten van stress en pijn. Slechts een klein aantal voelde zich er ongemakkelijk bij vanwege sociale druk of persoonlijke redenen. Maar over het algemeen was de trend positief: masturberen werd gezien als een vorm van zelfzorg, iets waar vrouwen baat bij hadden.

De onderzoekers denken dat dit inzicht kan helpen bij het beter informeren van vrouwen, vooral degenen die veel stress hebben. Het kan hen geruststellen dat het helemaal oké is en zelfs goed kan zijn om af en toe te 'ontspannen'. Maar ja, zoals altijd heeft het onderzoek zijn beperkingen. Het bewijst niet rechtstreeks dat masturberen stress vermindert, dus er is meer onderzoek nodig.

Wat het onderzoek echter wel aantoont, is dat masturberen bij vrouwen een positieve invloed kan hebben op hun mentale welzijn. Het doorbreekt taboes en opent de weg naar een beter begrip van hoe seksualiteit kan bijdragen aan het welzijn van vrouwen.

Dus feeling stressed? Dan kan een beetje me-time helpen!

Waarom doven veel relaties na 3 maanden uit?

Chelsy Vanlerberghe-23 mei 2024 om 12:26

Als je jezelf al vaak na 90 dagen aan het einde van veelbelovende romances hebt gevonden, ben je niet alleen. Experts zeggen dat dit veel voorkomt en dat er een verklaring voor is.

De drie maanden regel is real. Het is eigenlijk een beetje de 'honeymoon phase' van het daten. "Drie maanden is een goede periode om je een ruwe schets te laten zien van wie de persoon is", legde relatie- en break-upexpert Angelika Koch uit aan Bustle. "Het helpt je te zien of ze iemand zijn die spelletjes speelt, rode vlaggen heeft, of oprecht een relatie wil."

Veel mensen zullen aan het einde van deze drie maanden dus het licht zien. Het begin van een relatie is vaak leuk en opwindend, maar al snel komen de ware bedoelingen en eigenaardigheden naar boven. Als de roze bril af is, is het belangrijk om realistisch te zijn over de relatie en de compabiliteit. Het kan je veel hartzeer besparen.

Drie maanden is niet alleen een relatiemijlpaal, het is ook ongeveer de gemiddelde tijd die het kost voordat mannen en vrouwen verliefd worden. Een onderzoek gepubliceerd in het SAGE journal of Social and Personal Relationships, toont aan dat mannen gemiddeld 107 dagen wachten voordat ze "ik hou van je" zeggen. Bij vrouwen is dat 122 dagen.

Ontdek meer