Lewis Capaldi doet gekke marketingtruc

Maxine Decaluwé-31 maart 2023 om 09:22- Foto:

Insta/Lewis Capaldi

Tijdens een vlucht van Londen naar Los Angeles, kregen de aanwezige passagiers de verrassing van hun leven. Schotse popster Lewis Capaldi gaf hen namelijk een tipje van de sluier, ter gelegenheid van zijn nieuwe album ‘Broken By Desire To Be Heavenly Sent’.

Het zal je maar overkomen als je in het vliegtuig zit! Tijdens een vlucht van British Airways verscheen Lewis onverwachts vanuit de economy class. Hij kwam binnen zoals een steward, met een eet- en drinkkar aan de hand. Alleen serveerde hij geen drankjes, maar trakteerde de passagiers op een miniconcert.

Hij zong een stuk van zijn gloednieuw nummer ‘Wish You The Best’. Het verrassingsconcert diende als creatieve marketingtruc, maar daar dachten de passagiers anders over. "Down to earth my bro! Dit is waarom we allemaal van je houden", klonk het.

De Schotse zanger is momenteel in de VS, voor zijn grootste uitverkochte headline tour ooit door Noord-Amerika. Helaas werd de zanger onlangs getroffen door bronchitis en annuleerde daardoor de rest van zijn Europese tour.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer