Lewis Capaldi doet gekke marketingtruc

Maxine Decaluwé-31 maart 2023 om 09:22- Foto:

Insta/Lewis Capaldi

Tijdens een vlucht van Londen naar Los Angeles, kregen de aanwezige passagiers de verrassing van hun leven. Schotse popster Lewis Capaldi gaf hen namelijk een tipje van de sluier, ter gelegenheid van zijn nieuwe album ‘Broken By Desire To Be Heavenly Sent’.

Het zal je maar overkomen als je in het vliegtuig zit! Tijdens een vlucht van British Airways verscheen Lewis onverwachts vanuit de economy class. Hij kwam binnen zoals een steward, met een eet- en drinkkar aan de hand. Alleen serveerde hij geen drankjes, maar trakteerde de passagiers op een miniconcert.

Hij zong een stuk van zijn gloednieuw nummer ‘Wish You The Best’. Het verrassingsconcert diende als creatieve marketingtruc, maar daar dachten de passagiers anders over. "Down to earth my bro! Dit is waarom we allemaal van je houden", klonk het.

De Schotse zanger is momenteel in de VS, voor zijn grootste uitverkochte headline tour ooit door Noord-Amerika. Helaas werd de zanger onlangs getroffen door bronchitis en annuleerde daardoor de rest van zijn Europese tour.

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Ontdek meer