Maksim Stojanac wint eerste seizoen 'Tulpen uit Antwerpen'

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 07:09- Foto:

Instagram - Maksim Stojanac

Wie eerder deze week keek naar de grote finale van het muzikale programma 'Tulpen uit Antwerpen', werd getrakteerd op een grootse en muzikale show. Als winnaars werden voor deze eerste editie de Nederlandse zangsensatie OG3NE en onze eigen Maksim Stojanac verkozen!

De Vlaamse winnaar Maksim Stojanac, vooral bekend van zijn rol ion '#LikeMe', postte op zijn insta een dankbaar bericht:

"Heel erg bedankt aan Play4 voor deze mooie kans, aan alle mensen achter de schermen die ons zo goed verzorgd hebben, aan alle deelnemers, aan de fantastische band en aan jullie die op mij hebben gestemd!! 🤍🙏🏻", luidt het in de caption.

'Tulpen uit Antwerpen' is een nieuwe muzikaal programma op Play4 waarin Vlaamse artiesten een oorwurm uit Nederland coveren en artiesten uit Nederland nemen dan weer Vlaamse klassiekers onder handen. De presentatie is in handen van Kat Kerkhofs en Buddy Vedder. Het eerste seizoen zit er nu dus op. Of er ook een tweede zal komen, is voorlopig nog niet geweten.

Check Maksims overwinningspost hieronder:

Megan Fox reageert op drama rond 'Love Is Blind' lookalike

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 11:26

Megan Fox heeft voor het eerst gereageerd op de drama rond haar 'Love Is Blind'-dubbelganger. Eén van de deelneemsters van het 6de seizoen had zichzelf vergeleken met Megan Fox en kreeg daardoor bakken kritiek online.

In de Netflix-datingshow worden deelnemers uitgedaagd om elkaar ten huwelijk te vragen zonder elkaar ooit te hebben gezien. Het is dus de bedoeling dat ze verliefd worden op basis van wat ze tegen elkaar zeggen. Hoewel de deelnemers eigenlijk niet mogen praten over hun uiterlijk, vertelde Chelsea aan Jimmy dat mensen zeggen dat ze op Megan Fox lijkt. Maar het internet had daar duidelijk een andere mening over... Chelsea werd overspoeld met negatieve comments.

Nu reageert de 'Jennifers Body'-actrice zelf op het voorval tijdens een interview. Ze vertelde dat hoewel ze zelf niet naar de realityshow kijkt, ze toch overspoeld werd met berichten. Zelfs op de Oscars werd het onderwerp aangesneden, zo vertelde ze aan E! News.

"Ik vind niet dat ze dat verdiende," voegde ze eraan toe. "Ik denk dat mensen veel te ver zijn gegaan."

Wat betreft de dubbelganger? Fox ziet het wél. "Ze heeft ook almond eyes. Dus ik geloof dat ze de waarheid spreekt dat mensen haar hebben gezegd dat ze op mij lijkt."

De actrice voegde eraan toe dat ze zelf ook is gepest en dat niemand dat verdient.

Verrassing op Coachella: Reneé Rapp duet met Kesha

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 09:34

Renée Rapp maakte zondag haar debuut op het Amerikaanse muziekfestival Coachella. De 'Not My Fault'-zangeres had voor de fans een verrassing in petto, want middenin de set verscheen haar grote idool Kesha opeens.

"Dit is volgens mij de heetste persoon op aarde," zei Rapp terwijl ze haar verrassingsgast aankondigde. "Iedereen, laat je fucking handen zien voor Kesha."

De twee zongen Kesha's hit uit 2010: 'Tik Tok', maar veranderden wel de tekst. In plaats van "wake up in the morning feelin' like P. Diddy," te zingen, schreeuwden de popsterren: "Wake up in the morning like F*** P. Diddy."

De wijziging in de tekst is opvallend vanwege Kesha's beschuldigingen van seksueel misbruik tegen haar voormalige producer en platenbaas Dr. Luke, en het recente nieuws rond Sean "P. Diddy" Combs. In de afgelopen maanden hebben meerdere mensen Combs aangeklaagd, waarbij ze hem beschuldigen van sekshandel, seksueel misbruik en fysiek geweld.

Ontdek meer