Zien: Jennifer Lawrence is terug in 'No Hard Feelings'

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:15

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is helemaal terug van weggeweest! Na een korte acteerpauze schittert de 32-jarige actrice binnenkort in de komedie 'No Hard Feelings'.

In 'No Hard Feelings' zien we Jennifer Lawrence als Maddie, een starter bij wie het niet allemaal even lekker loopt. Wanneer ze haar ouderlijk huis dreigt te verliezen is de wanhoop nabij, en om toch geld te verdienen accepteert ze een wel heel bijzondere klus. Ze moet de negentienjarige Percy uit zijn schulp te trekken, maar niet met alleen mentale steun. Nee, de ouders van Percy denken dat het goed voor hem is als hij al seks heeft gehad voor hij naar de universiteit gaat, en dus is het aan Maddie om dat voor elkaar te krijgen....

Deze nieuwe hilarische komedie zal vanaf 21 juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Céline Dion verovert Prime Video: meest bekeken documentaire ooit

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 09:54

'I Am: Celine Dion', de docu over Céline Dion, is een megahit op Prime Video. Volgens het Amerikaanse blad 'Deadline' is het zelfs de meest bekeken documentaire ooit op het platform. Het is nog onduidelijk over hoeveel kijkcijfers het gaat.

Ook de nummers van de Canadese zangeres winnen aan populariteit. Het aantal streams van haar muziek wereldwijd is met 33 procent gestegen sinds de release van de documentaire.

In 'I Am: Celine Dion' praat Céline openhartig over haar strijd met het stiff-personsyndroom, een zeldzame aandoening die pijnlijke spasmes veroorzaakt en het haar vaak onmogelijk maakt om te zingen.

Er is zelfs een kans dat de 'My Heart Will Go On'-zangeres na vier jaar weer live op het podium verschijnt. De geruchten gaan dat ze samen met Lady Gaga zal optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs.

Halsey's nieuwe single werd goedgekeurd door Britney Spears

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 08:17

Halsey heeft een nieuwe single gedropt: 'Lucky'. Het nummer samplet Britney Spears' gelijknamige hit uit 2001.

In het nummer zingt Halsey over de eenzame kant van beroemd zijn. "I'm so lucky, I'm a star, but I cry, cry, cry in my lonely heart", zingt ze.

Halsey hintte eerder deze maand al op het nummer met een snippet op Instagram van het herkenbare refrein. “Toen ik 5 was, voelde het alsof Britney direct tegen mij zong", schreef ze bij de 2YK-geïnspireerde video. “24 jaar later voelen deze woorden anders. Love you forever.”

Volgens de 'Closer'-zangeres stond Spears volledig achter het idee. “Ja, natuurlijk!” antwoordde Halsey toen een fan via X, het voormalige Twitter, vroeg of Britney betrokken was. “Ik schreef haar de langste, meest sentimentele fanbrief ooit en ze was zoooo aardig", legde ze uit.

Ontdek meer