Chinezen brengen robotvagina op de markt

Maxine Decaluwé-30 maart 2023 om 10:30

Een ziekenhuissfeer maakt masturbatie verre van aantrekkelijk. Donorcentra merken dat de hoeveelheid sperma bij donors dramatisch afgenomen is. Experts uit China willen dit nu tegengaan en brengen een geniale oplossing op de markt: een robotvagina.

Jiangsu Sanwe, het bedrijf achter de uitvinding, wil als het ware een echte vagina nabootsen. Het apparaat imiteert fysieke bewegingen van geslachtsgemeenschap na, door heen en weer te bewegen. Zo moet de spermadonor zich meer op zijn gemak voelen tijdens de donatie.

"Ziekenhuizen gebruiken meestal masturbatie als methode om sperma te verzamelen en bieden geen plaats of uitrusting voor deze intieme taak. Dit maakt het ongemakkelijk voor sommige patiënten", vertelt Sanwe-voorzitter Ding Guijiang.

De robotvagina bestaat uit een massagepijp, heeft verschillende snelheden én is verstelbaar in hoogte. Ook een 'isolatiekussen’, dat sperma makkelijk opvangt, mag niet ontbreken. Weg met doekjes en het opkuiswerk!

Ken je deze 'verborgen' knop op je iPhone al?

Chelsy Vanlerberghe-10 april 2024 om 11:38- Foto:

Lesli Whitecotton via Unsplash

Wist je dat het Apple-logo op de achterkant van je iPhone eigenlijk een echte knop is die je kan gebruiken? En nee, het is geen geavanceerde hack. Het is een ingebouwde functie waarvan we nooit wisten dat die bestond.

Dus, hoe werkt het? Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Je gaat naar je instellingen, tikt op "toegankelijkheid," dan op "aanraken" en vervolgens scroll je helemaal naar beneden naar "tik op achterkant." Daar kun je instellen wat er gebeurt als je één, twee of drie keer op het Apple-logo tikt. Denk aan dingen zoals je telefoon op stil zetten, een screenshot maken, de zaklamp aan- of uitzetten, of zelfs een snelkoppeling openen. Handig!

De functie is er al sinds de release van iOS 14 in september 2020. Dus ja, we hebben allemaal al die tijd met een verborgen knop op onze iPhones rondgelopen zonder het te weten.

Zo speel je het 'verborgen' Instagram-spel

Chelsy Vanlerberghe-11 maart 2024 om 09:45

Precies wat we nodig hebben: een nieuwe manier om tijd te doden op social media. Instagram heeft stiekem een game in je DM's verstopt.

Wil je het zelf problemen? Simpel! Open een bericht, stuur een emoji naar keuze en druk erop. Bam, je wordt naar het gamescherm gestuurd.

Het doel van het spel is om te voorkomen dat de emoji van het scherm valt door met je vinger een platform te verschuiven waarop de emoji kan blijven stuiteren. Hoe langer je je emoji in de lucht houdt, hoe sneller hij stuitert en hoe moeilijker het wordt.

Ontdek meer