Disney+ deelt nieuwe posters van 'Peter Pan & Wendy'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 13:33

Disney+ heeft nieuwe beelden gedeeld van de langverwachte film ‘Peter Pan & Wendy’. Het gaat om personageposters waarop de karakters uit de live action-remake, die op 28 april verschijnt, zijn te zien.

‘Peter Pan & Wendy’ gaat over Wendy Darling, een jong meisje dat bang is om haar ouderlijk huis achter te laten, die Peter Pan ontmoet, een jongen die weigert volwassen te worden. Samen met haar broers en een kleine fee genaamd Tinker Bell, reist ze met Peter mee naar de magische wereld van Never Land. Daar ontmoet ze een kwaadaardige piratenkapitein, Captain Hook, en begint ze aan een spannend maar tegelijkertijd gevaarlijk avontuur dat haar leven voorgoed zal veranderen.

De rollen worden gespeeld door Jude Law, Alexander Molony, Ever Anderson, Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Molly Parker, Alan Tudyk en Jim Gaffigan.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer