Het nieuwe seizoen van 'Tagmansion' wordt beter en heter!

Simon Smetryns-29 maart 2023 om 10:00

Het vijfde seizoen van 'Tagmansion' wordt heel wat avontuurlijker. Voor het nieuwe seizoen trekken we naar Balaton Sound. Een week hard feesten, kamperen en lekker muilen wordt de rode draad van het wildste 'Tagmansion'-seizoen ooit.

'Tagmansion' seizoen vijf, vanaf 5 april eerst te zien op Streamz en daarna ook op YouTube!

Teasen Paul Mescal en Daisy Edgar-Jones 'Normal People' vervolg?

Chelsy Vanlerberghe-29 mei 2024 om 08:31

Zit er een tweede seizoen van 'Normal People' aan te komen? Fans denken alvast van wel! En dat komt allemaal door een selfie die de twee hoofdrolspelers op Instagram deelden.

Daisy Edgar-Jones, die Marianne speelt, plaatste een foto met haar tegenspeler Paul Mescal (Connell) op haar story. De twee hielden hun twee vingers in de lucht en glimlachten van oor tot oor. "We hebben nieuws om te delen!!!" schreef de actrice bij de foto. "Hou mijn story in de gaten!!"

Ook Element Pictures, het productiebedrijf achter 'Normal People', deelde de foto op hun Instagram Stories. Fans speculeren nu volop op sociale media dat de twee vingers en het 'nieuws' wijzen op een tweede seizoen van de populaire Hulu-serie.

Normal People, gebaseerd op Sally Rooney's gelijknamige bestseller, ging in 2020 in première. Het verhaal volgt de ingewikkelde romance tussen Marianne en Connell van de middelbare school tot de universiteit. Zij is een slimme buitenstaander uit een rijke familie, hij is een verlegen 'jock' uit de populaire groep, en zijn moeder werkt als schoonmaakster bij Marianne thuis. Hun chemie is onmiskenbaar en leidt tot een jarenlange relatie die hen beide verandert.

De serie werd oorspronkelijk uitgezonden op Hulu, en was bij ons te zien op Canvas en VRT MAX.

Nieuwe beelden van tweede seizoen 'House of the Dragon' gedeeld

Karen Luiken-29 mei 2024 om 06:55

Hoe kun je fans van ‘House of the Dragon’ beter opwarmen voor het tweede seizoen dan met een gloednieuwe teaser? Beelden zeggen namelijk meer dan duizend woorden en dat geldt ook voor onderstaand voorproefje. We kunnen niet wachten tot het vervolg van de 'Game of Thrones'-spinoff verschijnt!

Het verhaal gaat verder waar het gebleven was. De Blacks, onder leiding van Rhaenyra, en de Greens, met Alicent Hightower en haar zoon Aegon II aan het hoofd, zijn nog steeds in oorlog en het lijkt erop dat beide partijen uit zijn op wraak.

Naast een aantal bekende acteurs maakt het tweede seizoen ook ruimte vrij voor nieuwe gezichten. Eerder werd al aangekondigd dat Abubakar Salim de rol van Alyn van Hull gaat spelen, Gayle Rankin die van Alys Rivers, Freddie Fox die van Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale die van Ser Simon Strong en Tom Taylor die van Lord Cregan Stark. Verder maken ook Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Brew, Tom Bennett en Vincent Regan hun opwachting.

Het vervolg van ‘House of the Dragon’ is vanaf 17 juni te zien op Streamz en HBO. Het seizoen bestaat uit acht afleveringen.

Ontdek meer