Win duotickets voor exclusieve avant-première 'Beautiful Disaster'!

Joyce Vander Auwera-29 maart 2023 om 09:20

Heb je nog eens zin in een gezellige filmavond in de bioscoop? We got you! Op dinsdag 4 april om 20 uur vindt de exclusieve avant-première van ‘Beautiful Disaster’ plaats in Kinepolis Antwerpen. En jij kan erbij zijn, samen met je bestie, liefje of stiekeme crush!

Abby heeft een duister verleden waar ze het liefst niet over praat. Om met een schone lei te beginnen, gedraagt ze zich voortaan voorbeeldig. Ze rookt of drinkt niet én vloekwoorden rollen niet over haar lippen. De droom van elke schoonmoeder, right?! Dat verandert van zodra Abby als eerstejaarsstudente op de universiteit in contact komt met Travis, a.k.a. Mr. Onenightstand.

Travis is de ultieme charmeur die alle meisjes moeiteloos om zijn vinger windt. Of toch bijna alle meisjes, want Abby is het eerste meisje op de campus dat geen interesse toont. Via een weddenschap die Travis met zijn vrienden sluit, krijgt hij de voorbeeldige Abby uiteindelijk toch in zijn macht.

De avond wordt meteen ingezet met een rode loper die je begeleidt naar de loft waar de receptie zal doorgaan. Geniet zo fancy mogelijk van een drankje en hapje of bereid je helemaal voor in de voorziene boksring of aan de pokertafel. Om de filmavond af te sluiten, wacht er op het einde van de voorstelling nog een verrassing op jou.

Benieuwd hoe dit liefdesverhaal met ‘After’-acteur Dylan Sprouse afloopt? Doe dan snel mee met onderstaande give-away en wie weet win jij wel één van de 35 duotickets, succes!

WIN: 20 duotickets voor horrorfilm 'Abigail'

Chelsy Vanlerberghe-09 april 2024 om 15:00

Klaar om een hele avond op het puntje van je stoel te zitten en mee te griezelen met de nieuwe horrorfilm 'Abigail'? Vanaf 17 april is de angstaanjagende film te zien in de bioscoop en jij kan er als één van de eerste bij zijn, want we geven 20 duotickets weg.

Het verhaal begint wanneer een groep criminelen de dochter van een machtige onderwereldfiguur ontvoert. Hun plan lijkt waterdicht: houd de 12-jarige ballerina 's nachts in de gaten, wacht op het losgeld van $50 miljoen en verdwijn onopgemerkt in de nacht.

Maar wat begint als een typische kidknapping, verandert al snel in een angstaanjagende nachtmerrie wanneer de ontvoerders één voor één beginnen te verdwijnen in een afgelegen landhuis. Al snel realiseren ze zich dat ze opgesloten zitten met een abnormaal en gevaarlijk meisje...

Benieuwd hoe dat afloopt? Je ziet het vanaf 17 april in de bioscoop. Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een gratis duoticket.

WIN: 10 duotickets voor horrorfilm ‘Immaculate’

Chelsy Vanlerberghe-11 maart 2024 om 15:30

Fan van horror? Zin in een angstaanjagende movienight met een vriend of vriendin? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! We geven 10 duotickets weg voor de psychologische horrorfilm ‘Immaculate’.

Sydney Sweeney, die je onder andere kan kennen van ‘Euphoria’ en ‘Anyone but You’, schittert in de hoofdrol.

Na een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (gespeeld door Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster plaatsvinden, wordt Cecilia achterdochtig en vraagt ze zich af waarom zij de uitverkorene is voor deze bijzondere rol. Het wordt steeds duidelijker dat haar nieuwe thuis een aantal duistere en gruwelijke geheimen verbergt.

Benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Je ziet het vanaf 20 maart in de bioscoop. Maar dat is nog niet alles, TAGMAG geeft 10 duotickets weg. Zin in een avond vol spanning? Vul onderstaand formulier in en wie weet bemachtig jij een duoticket. Good luck!

Ontdek meer