Nieuwe film met Leonardo DiCaprio krijgt releasedatum

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:43- Foto:

Reuters

Leonardo DiCaprio is binnenkort weer op het witte doek te zien. Hij speelt een rol in ‘Killers of the Flower Moon’, die vanaf het najaar in de bioscoop verschijnt.

De film, gebaseerd op een boek van David Grann, speelt zich af in het Oklahoma van de jaren 1920. Het verhaal gaat over de serie aanvallen en moorden op rijke indianen en het onderzoek van de FBI over die wrede misdaden.

Variety meldt dat ‘Killers of the Flower Moon’ vanaf 6 oktober in een beperkt aantal bioscopen te zien zal zijn. Ook komt de film op een nog onbepaalde datum naar Apple TV+.

Naast Leonardo DiCaprio spelen ook Robert De Niro en Brendan Fraser een rol.

Nieuw koppel-alert in 'Big Brother'?

Karen Luiken-19 februari 2024 om 14:31

Komt het eerste koppel tot stand in ‘Big Brother’? De kans zit er dik in. De chemie tussen Dilano en Sabeau is onmiskenbaar en dat merken de twee bewoners zelf ook. Tijdens een avondwandeling bespreken ze hun gevoelens. Sneak preview!

'Barbie' valt flink in de prijzen bij People's Choice Awards

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:47

‘Barbie’ heeft zondagavond flink wat prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards in Los Angeles. De film won maar liefst vijf awards.

‘Barbie’ was voor acht prijzen genomineerd, waarvan er uiteindelijk vijf werden verzilverd. De film werd verkozen tot ‘Film van het jaar’ en ‘Comedy van het jaar’. Verder kreeg Ryan Gosling voor zijn rol als Ken de prijs voor ‘Mannelijke filmster van het jaar’ en deed Margot Robbie als Barbie hetzelfde voor ‘Vrouwelijke filmster van het jaar’. De vijfde prijs ging naar America Ferrera, die voor haar rol in ‘Barbie’ een prijs kreeg voor ‘Filmoptreden van het jaar’.

Andere prijswinnaars waren onder anderen Taylor Swift met twee beeldjes (‘Vrouwelijke artiest van het jaar’ en ‘Popartiest van het jaar’), BTS-zanger Jung Kook (‘Mannelijke artiest van het jaar’) en Beyoncé (‘R&B ster van het jaar’).

Ontdek meer