Je wc-bril reinigen in de vaatwasser? Yikes!

Simon Smetryns-27 maart 2023 om 14:00

Alison Koroly, een TikTok-influencer uit de VS, laat fans verbaasd achter nadat ze een video deelde van haar echtgenoot die de wc-bril in de vaatwasser reinigt. Je leest het goed, de vaat-was-ser!


Alison Koroly, een TikTok-influencer uit de VS, laat fans verbaasd achter nadat ze een merkwaardig filmpje deelde van haar echtgenoot die de wc-bril in de vaatwasser laadt. Je leest het goed, de vaat-was-ser!

Het filmpje heeft tot heel wat commotie en bezorgdheid geleid op het platform. Dokter Brian Mangum - een epidemioloog aan de ‘University of Health Sciences in Antigua - reageerde ook geschokt op het filmpje en raadt de “lifehack” ten zeerste af. Wc-brillen zitten vol met gevaarlijke bacteriën die mogelijks ernstige gezondheidsschade kunnen veroorzaken.

De vrouw deelt wel vaker grappige video’s van haar echtgenoot op TikTok. Hoewel het grotendeel van kijkers geschokt was, liet Koroly intussen weten dat het slechts om een grapje ging.

Sommige fans zagen de humor ervan in. Anderen lieten dan weer weten - al dan niet sarcastisch - dat ze de “lifehack” ook al jaren toepassen.

Wie levert snelst: cokedealer of pizzakoerier?

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 12:46

Als je een gram coke en een pizza op exact hetzelfde moment bestelt, wat komt er dan het eerste aan? YouTubers Anthony en Jamie van het account Platzak hebben het uitgetest.

De twee bestelden exact om 21u28 twee pizza magherita's voor 12,99 euro bij Pizzeria Valentina via UberEats. Volgens de app zou het minstens een halfuurtje duren voor de pizza's geleverd werden. Voor de gram cocaïne moesten ze wat meer geld neertellen: 50 euro om precies te zijn. Op hetzelfde moment dat de pizza besteld wordt, geven de YouTubers de dealer een go. Hij liet weten dat het maximum 20 minuutjes zou duren voordat hij levert. De dealer en pizzakoerier leveren op hetzelfde adres aan het het Zuid in Antwerpen. Het wordt een race tegen de klok. Wie is het snelst?

Wanneer Anthony en Jamie beseffen dat ze eigenlijk geen cash in huis hebben om de cocaine te betalen, haasten ze zich naar de bankautomaat. Wanneer ze terugkomen, staat de dealer al voor de deur. Om 21u46 nemen de twee de cocaïne in ontvangst. De pizza laat nog even op zich wachten...

Bumble wil je AI-kloon op dates laten gaan

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 11:57

AI is overal tegenwoordig. Je gebruikt het misschien om je taken mee te maken, of om leuke adresjes te vinden tijdens je citytrip, maar je denkt er waarschijnlijk nog niet aan als het gaat om daten. Toch wil de oprichter van Bumble dat veranderen. Ze wil namelijk AI gebruiken om betere matches te maken.

TechCrunch meldt dat Whitney Wolfe Herd, de oprichter van Bumble, geïnterviewd werd over hoe AI datingsites beïnvloedt. Met neppe profielen en mensen die verliefd worden op bots, is dat geen goed nieuws voor sites die echte connecties willen. Maar Whitney gelooft dat Bumble AI kan inzetten om mensen aan elkaar te koppelen.

Ze noemde als voorbeeld een AI 'conciërge' waaraan je al je onzekerheden vertelt. Die AI zou dan helpen met oplossingen bedenken zodat je meer vertrouwen krijgt om anderen te ontmoeten.

Ze gaat zelfs nog een stap verder. Stel je voor dat die AI-assistent delen van jouw persoonlijkheid overneemt en automatisch 'dates' regelt met anderen. Die dates zijn eigenlijk simulaties tussen jouw digitale ik en die van anderen. Als het goed gaat, kun je elkaar in het echt ontmoeten. Het grote voordeel? AI kan veel sneller communiceren dan mensen. Dus terwijl jij slaapt, kan je digitale profiel al matches maken met mensen in de stad. En als je dan wakker wordt, vertelt het je welke matches de moeite waard zijn.

Ontdek meer