Deze slaapkamer fetisj is trending op TikTok

Maxine Decaluwé-27 maart 2023 om 13:45

Hoe kinky je in bed bent, verschilt van persoon tot persoon. Nu blijkt op TikTok een nieuwe fetisj ontdekt te zijn bij vrouwen. Een seksprofessor onthult op TikTok waarvan ze opgewonden raakt in bed en blijkt lang niet de enige te zijn.

Ooit al gehoord van ‘lof kink'? Seksprofessor Dr. Nicole K. McNichols vertelde alvast in een TikTok-video dat ze er opgewonden van raakt. Mensen die ‘lof kinken’ worden opgewonden door complimenten van hun partner tijdens de seks.

Sinds het filmpje viraal ging, spreken veel mensen over hun fetisj voor bevestiging. Dus, hoe meer je partner herhaalt dat je een mooi lichaam hebt, hoe meer je die gedachte gaat geloven. Andere populaire quotes die ‘lof kink’-lovers graag horen zijn: “Je doet het geweldig”, “Je borsten zien er geweldig uit vanuit deze hoek” of “Daar ben je zo goed in”.

Haar TikTok bereikte al meer dan 60 miljoen views! “Ik ben duidelijk niet de enige die het zo ervaart. Als je wild wordt van je partner die je een 'sexy beest' noemt in bed, dan maak je vanaf nu deel uit van de 'lof kink'-stam”, zegt Nicole.

Belgen kiezen voor sfeervol licht tussen de lakens

Joyce Vander Auwera-09 februari 2024 om 12:30- Foto:

Morgane Gielen

In het land van chocolade, wafels en nu ook romantiek, blijkt dat Belgen een geheime voorliefde hebben voor de juiste sfeerverlichting, vooral wanneer de lichten in de slaapkamer aan gaan. Bijna 65% van onze landgenoten geeft aan dat licht de sfeer beïnvloedt en bijdraagt aan gezelligheid, zelfs als het om intieme momenten gaat. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een beetje ambiance tussen de lakens?

Volgens de Belgische romantici heeft het juiste licht niet alleen invloed op de algehele gemoedstoestand (78%), maar het kan ook de toon zetten voor een stomende nacht (76%). Maar slechts 8% van de Belgen verkiest het licht aan te laten tijdens de daad, terwijl 24% de duisternis verkiest. Waarom? Wel, 1 op de 4 Belgen voelt zich blijkbaar onzeker over hun lichaam wanneer het licht aan is tijdens een wilde nacht.

Desondanks geven we de voorkeur aan een warme, gezellige gloed in de slaapkamer. Van de seksueel actieve Belgen geeft maar liefst 54% aan dat ze het liefst vrijen in het schemerlicht of met gedimde sfeerverlichting. De juiste belichting zet niet alleen de toon, maar voegt ook een vleugje mysterie toe en geeft ons zelfvertrouwen een welverdiende boost.

En wat is de kers op de taart? WiZ Lighting komt met innovatieve slimme verlichting die de sfeer zet voor een onvergetelijke vrijpartij. Kies voor romantisch 'kaarslicht' of ga voor gepassioneerd Valentijnsrood en laat het licht langzaam uitdoven om meteen in de stemming te komen. Sounds fun!

Healthy Sex Talk: podcast over toxic relaties, grenzen in bed, porno...

Simon Smetryns-11 december 2023 om 17:22

Een podcast over seksuele gezondheid bij jongeren waarin Jael Ost en Martijn Spaepen hete topics bespreken.

Met gasten Liese Luwel, Maxim Van den Nieuwenhuyzen en seksuologe Chloé De Bie hebben we het in deze aflevering over: hoe geef je jouw grenzen aan en toxic relaties. Bekijk hier deel 1 en 2.

Daten in een veilige omgeving? Download Fruitz.

Beluister de volledige podcast ook op Spotify.