Deze slaapkamer fetisj is trending op TikTok

Maxine Decaluwé-27 maart 2023 om 13:45

Hoe kinky je in bed bent, verschilt van persoon tot persoon. Nu blijkt op TikTok een nieuwe fetisj ontdekt te zijn bij vrouwen. Een seksprofessor onthult op TikTok waarvan ze opgewonden raakt in bed en blijkt lang niet de enige te zijn.

Ooit al gehoord van ‘lof kink'? Seksprofessor Dr. Nicole K. McNichols vertelde alvast in een TikTok-video dat ze er opgewonden van raakt. Mensen die ‘lof kinken’ worden opgewonden door complimenten van hun partner tijdens de seks.

Sinds het filmpje viraal ging, spreken veel mensen over hun fetisj voor bevestiging. Dus, hoe meer je partner herhaalt dat je een mooi lichaam hebt, hoe meer je die gedachte gaat geloven. Andere populaire quotes die ‘lof kink’-lovers graag horen zijn: “Je doet het geweldig”, “Je borsten zien er geweldig uit vanuit deze hoek” of “Daar ben je zo goed in”.

Haar TikTok bereikte al meer dan 60 miljoen views! “Ik ben duidelijk niet de enige die het zo ervaart. Als je wild wordt van je partner die je een 'sexy beest' noemt in bed, dan maak je vanaf nu deel uit van de 'lof kink'-stam”, zegt Nicole.

Vrouw wil andere naam voor chlamydia om déze reden

Karen Luiken-30 mei 2023 om 04:25- Foto:

Photo by Dainis Graveris on Unsplash

Kan chlamydia alsjeblieft een andere naam krijgen? Die oproep doet een vrouw op Reddit omdat ze haar kind dolgraag de naam van de seksueel overdraagbare aandoening zou willen geven.

“Chlamydia zou een mooie meisjesnaam zijn”, aldus de dame in kwestie op Reddit. “Ik vind het gewoon geweldig klinken. Ze zouden de soa een andere naam moten geven, zodat we deze naam eindelijk kunnen gaan gebruiken.”

De vrouw vindt dat de naam lekker bekt en legt uit waarom. Ze zou het bijvoorbeeld geweldig vinden om te kunnen zeggen: “Chlamydia, kom hier!”. Of: “Heb je je huiswerk gedaan, Chlamydia?”

Of er aan haar wens voldaan wordt, is niet bekend...

Bizar: man heeft seks met Holle Bolle Gijs in de Efteling

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 16:30

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest bizarre en ongelooflijke verhalen tegen. Zo ook dat van deze 30-jarige man die betrapt werd op seks met Holle Bolle Gijs in het Nederlandse themaperk Efteling.

Bezoekers van de Efteling zullen even vreemd opgekeken hebben toen ze afgelopen zaterdag een 30-jarige man seks zagen hebben met Holle Bolle Gijs. Hij ging flink tekeer met de iconische Efteling-held, maar werd al snel betrapt en opgepakt.

De man, afkomstig uit Almere, werd meteen ondervraagd en hij bleef zijn “relatie” met Holle Bolle Gijs verdedigen. Naar eigen zeggen had hij al “een langere tijd een relatie met Gijs”. Bij zijn vorige bezoek zou hij ruzie gekregen hebben met Holle Bolle Gijs, dus nu was het tijd voor de goedmaakseks.

Ondertussen werd hij vrijgelaten, maar mag hij nooit meer een voet binnenzetten in de Efteling. Zijn relatie met Holle Bolle Gijs zal dus op de klippen lopen…

Ontdek meer