Harry Styles zoenend gespot met dít topmodel

Karen Luiken-26 maart 2023 om 11:51- Foto:

Reuters

Olivia Wilde who? Harry Styles lijkt zijn verleden én ex achter zich te hebben gelaten. De zanger is zoenend gespot met een andere vrouw. Enne, dat is geen onbekende!

Harry werd in Tokyo zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd met niemand minder dan Emily Ratajkowski. De twee deelden een aantal hartstochtelijke kusjes op straat en leken zich niks aan te trekken van de mensen om zich heen.

Over Harry, die momenteel in Japan is voor zijn tour, werd vorige maand al gespeculeerd dat hij een nieuwe vlam zou hebben. Om wie het ging was toen nog niet bekend. “Harry gaat met iemand om”, zei een bron tegen The Mirror. “Hij doet er alls aan om haar identiteit stil te houden na het circus rond zijn relatie met Olivia. Maar zijn naaste kringen weten allemaal van de romance. Het lijkt goed te gaan, ook al is het nog pril.”

Halsey's nieuwe single werd goedgekeurd door Britney Spears

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 08:17

Halsey heeft een nieuwe single gedropt: 'Lucky'. Het nummer samplet Britney Spears' gelijknamige hit uit 2001.

In het nummer zingt Halsey over de eenzame kant van beroemd zijn. "I'm so lucky, I'm a star, but I cry, cry, cry in my lonely heart", zingt ze.

Halsey hintte eerder deze maand al op het nummer met een snippet op Instagram van het herkenbare refrein. “Toen ik 5 was, voelde het alsof Britney direct tegen mij zong", schreef ze bij de 2YK-geïnspireerde video. “24 jaar later voelen deze woorden anders. Love you forever.”

Volgens de 'Closer'-zangeres stond Spears volledig achter het idee. “Ja, natuurlijk!” antwoordde Halsey toen een fan via X, het voormalige Twitter, vroeg of Britney betrokken was. “Ik schreef haar de langste, meest sentimentele fanbrief ooit en ze was zoooo aardig", legde ze uit.

Billy Ray Cyrus noemt dochter Miley 'skank' in gelekte audio

Chelsy Vanlerberghe-25 juli 2024 om 09:43

Dang flabbit! Het ziet er niet goed uit voor Billy Ray Cyrus. In een gelekte audio is te horen hoe hij zijn 25 jaar jongere vrouw met de grond gelijk maakt en hoe hij zijn dochter 'duivel' en 'slet' noemt.

Schokkende nieuwe audio ondersteunt sterk de beweringen van Billy Ray Cyrus' ex-vrouw dat hij haar maandenlang onderwierp aan 'extreem verbaal, emotioneel en psychologisch misbruik'. De tape, exclusief verkregen door DailyMail.com, onthult de verschrikkelijke behandeling die de Australische zangeres Firerose, 37, beweert voortdurend te hebben ondergaan tijdens haar zeven maanden durende huwelijk met de 62-jarige countryster.

In de audio hoor je hoe Billie Ray een tirade vol scheldwoorden afvuurt op zijn vrouw. Hij is boos omdat hij te laat was voor een show en geeft haar de schuld: "Als je gewoon je mond had gehouden, dan was ik niet zo pissig geweest. Je bent een egoïstische bitch."

Firerose smeekt hem om te stoppen met schreeuwen, maar hij gaat door: "Je hebt een puinhoop gemaakt. Ik denk niet dat je echt slim bent. Ik denk dat je een egoïstische fucking bitch bent. Dat is wat je bent. Fucking idioot."

Maar Billy Ray beperkt zijn woede niet alleen tot Firerose. Hij noemt zijn dochter Miley een 'slet' en 'duivel' en zijn ex-vrouw Tish een 'slet' en 'leugenaar'.

Miley, beroemd sinds haar rol in Hannah Montana naast haar vader, heeft de band met haar vader al een tijd verbroken. Ze negeerde hem tijdens haar Grammy Awards-acceptatiespeech en lijkt afstand te hebben genomen na zijn scheiding van mama Tish en snelle huwelijk met Firerose.

Billy Ray en Firerose leerden elkaar kennen op de set van Hannah Montana. Ze was 22 en Billy Ray was op dat moment 48 en in een relatie met Tish. De twee trouwden in oktober 2023, maar hij vroeg na zeven maanden al de scheiding aan. Firerose beweert dat hij haar uit huis zette één dag voor een belangrijke operatie. Ze mocht haar spullen niet ophalen en voelde zich onveilig bij hem. Billy Ray beweert op zijn beurt dat Firerose hem misbruikte en $96,986 van zijn creditcards opmaakte. Hij heeft nu een verbod om haar te stoppen met het gebruik van zijn kaarten.

Kortom, het is één grote puinhoop tussen Billy Ray en Firerose. Hoe Miley erop reageert? Door een sexy foto te plaatsen op Instagram.

Ontdek meer