Sneak preview: 'De Mol'-kandidaten worden opgeschrikt

Karen Luiken-26 maart 2023 om 08:10

Het is weer zondag en dat betekent natuurlijk maar één ding: vanavond staat er weer een nieuwe aflevering van ‘De Mol’ op het programma. Wat je daarvan mag verwachten? Afzien, heel veel afzien. De kandidaten worden met grof geschut gewekt in Arizona. “Welkom in de hel!”

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:35

Na vijf seizoenen van ‘Too Hot To Handle’ krijgen we nog geen genoeg van de datingshow. En da’s maar goed ook, want volgende week verschijnt alweer het zesde seizoen. Wat je daarvan mag verwachten? Een officiële trailer geeft een tipje van de sluier!

Voor het eerst in de geschiedenis van ‘Too Hot To Handle’ weten de deelnemers van het programma niet precies waar ze zich voor hebben aangemeld. LANA komt met een aantal twists en zorgt niet alleen voor een nieuwe prijs, maar ook voor nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ is vanaf 19 juli te zien op Netflix.

Ed Sheeran geeft extra concert in Antwerpen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:28- Foto:

Reuters

Ed Sheeran staat volgend jaar niet één, maar twee keer in Antwerpen voor een optreden van zijn ‘Mathematics’-tour. De zanger maakt via Instagram bekend dat hij zowel op donderdag 7 als op vrijdag 8 augustus 2025 een concert geeft in het Middenvijverpark in Antwerpen.

De datum van vrijdag 8 augustus 2025 werd vorige week al aangekondigd en de kaartjes daarvan vlogen als zoete broodjes over de toonbank. Het concert was binnen no time uitverkocht. Goed nieuws is het dan ook dat Ed nóg een dag paraat zal staan voor zijn Belgische fans. Op donderdag 7 augustus geeft hij hetzelfde concert op dezelfde plek.

Kaartjes voor de extra show zijn er nog, maar we verwachten dat het niet lang zal duren voordat ook deze lading uitverkocht raakt. Ons advies? Snel kopen!

Ontdek meer