Danny haalt 'Big Brother'-finale niet

Karen Luiken-26 maart 2023 om 08:02

De finaleweek van ‘Big Brother’ gaat door met vijf kandidaten. Lindsey, Charlotte, Bart, Jason of Jolien. Eén van hen wordt de winnaar van het huidige seizoen. Iemand die geen kans meer maakt op die titel, is Danny. Hij is gisteren tijdens de liveshow naar huis gestuurd. Maandag volgt een andere kandidaat hem, want ook dan moet iemand het programma verlaten. Daags voor de spetterende finale...

Met deze zwangerschapskwaaltjes kampt EOTB-ster Ayleen

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:51

Het leven van Ayleen uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is in een korte tijd flink veranderd. Zat ze een paar maanden geleden nog samen met een legioen aan exen op een tropisch paradijs, nu is ze zwanger van haar eerste kindje en kampt ze met allerlei kwaaltjes.

In een video op Instagram, die een paar weken geleden al is opgenomen, laat Ayleen weten met welke zwangerschapskwaaltjes ze moet dealen. Ze is naar eigen zeggen niet heel moe geweest, maar wel lui. En ze heeft krampjes. “Alsof ik ongesteld moet worden”, zegt ze. “Ik ben heel misselijk geweest en heb drie keer gekotst. Maar ik ben niet elke dag supermisselijk.” Toen ze nog niet wist dat ze in verwachting was, had ze rare hoofdpijn en werd ze duizelig. “Toen ik op de bank lag, begon alles te draaien.”

Ayleen maakte vorige week bekend zwanger te zijn. De vader van het kindje is de ex van Ayleen, die niet bekend is en met wie ze na de opnames van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ een relatie kreeg.

Derde ‘Paddington’-film heeft nieuwe trailer

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Het leukste beertje uit het universum keert terug. In de eerste maand van het nieuwe jaar komt ‘Paddington in Peru’ naar het grote scherm en de eerste trailer van die film is nu verschenen.

De titel zegt het natuurlijk al, maar in het derde deel van de ‘Paddington’-filmreeks gaat Paddington naar Peru. Hij bezoekt het land om zijn geliefde tante Lucy te bezoeken, die nu in het Home for Retired Bears woont. Met de Brown Family op sleeptouw, volgt een spannend avontuur wanneer een mysterie hen in een onverwachte reis stort door het Amazone regenwoud en naar de bergtoppen van Peru.

‘Paddington in Peru’ verschijnt in november 2024 al op het witte doek in het Verenigd Koninkrijk, maar in België en Nederland moeten we wat langer geduld hebben. Hier komt de film in januari 2025 uit.

Ontdek meer