Millie Bobby Brown brengt eigen boek uit

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:03

Millie Bobby Brown kan veel meer dan alleen acteren. De ‘Stranger Things’-ster blijkt ook over een aardige pen te beschikken. Binnenkort brengt ze haar eigen boek uit, zo maakt uitgeverij HarperCollins bekend.

Het boek heet ‘Nineteen Steps’ en is een episch verhaal over liefde, verlies en geheimen. Het speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en gaat over de 18-jarige Nellie Morris uit Londen.

Millie zei eerder in een verklaring al dat ze voor het boek geïnspireerd werd door haar oppas. “Het is heel persoonlijk voor mij”, aldus de actrice. “Ik luisterde tijdens het opgroeien naar haar verhalen en ervaringen met de oorlog en voel me vereerd dat ik haar verhaal in leven mag houden.”

‘Nineteen Steps’ komt naar verwachting in september uit.

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Ontdek meer