Selena Gomez wil dat bedreigingen richting Hailey Bieber stoppen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:55- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is helemaal klaar met alle haat die online verspreid wordt over Hailey Bieber. De zangeres roept via Instagram op om te stoppen met het bedreigen van het model.

Al lange tijd wordt er gepraat over een vete tussen Selena en Hailey, die volgens fans zou zijn ontstaan nadat Hailey een relatie kreeg met Justin, kort nadat hij en Selena een punt achter hun romance zette. Sommige mensen beweren dat Hailey de reden van de breuk is en dat heeft erin geresulteerd dat ze regelmatig bedreigd wordt.

Selena vindt dat niet terecht en roept haar volgers nu op te stoppen met online haat. “Hailey Bieber heeft contact met me gezocht en liet weten dat ze doodsbedreigingen en heel veel negativiteit over zich heen krijgt”, aldus de zangeres. “Dit is niet waar ik voor sta. Niemand zou op deze manier gepest moeten worden. Ik wil heel graag dat dit stopt.”

Hailey heeft ook van zich laten horen. Zij zegt het volgende: “Ik wil Selena bedanken voor haar berichtje. Zij en ik hebben in de laatste weken overlegd hoe we dit vervelende verhaal over ons achter ons kunnen laten. De afgelopen weken zijn moeilijk geweest voor iedereen die hiermee te maken heeft en miljoenen mensen verspreiden haat, wat erg pijnlijk is. Hoewel social media een geweldige manier kan zijn om met elkaar te connecten, zorgen dit soort dingen voor een extreme verdeling.”

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer