Selena Gomez wil dat bedreigingen richting Hailey Bieber stoppen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:55- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is helemaal klaar met alle haat die online verspreid wordt over Hailey Bieber. De zangeres roept via Instagram op om te stoppen met het bedreigen van het model.

Al lange tijd wordt er gepraat over een vete tussen Selena en Hailey, die volgens fans zou zijn ontstaan nadat Hailey een relatie kreeg met Justin, kort nadat hij en Selena een punt achter hun romance zette. Sommige mensen beweren dat Hailey de reden van de breuk is en dat heeft erin geresulteerd dat ze regelmatig bedreigd wordt.

Selena vindt dat niet terecht en roept haar volgers nu op te stoppen met online haat. “Hailey Bieber heeft contact met me gezocht en liet weten dat ze doodsbedreigingen en heel veel negativiteit over zich heen krijgt”, aldus de zangeres. “Dit is niet waar ik voor sta. Niemand zou op deze manier gepest moeten worden. Ik wil heel graag dat dit stopt.”

Hailey heeft ook van zich laten horen. Zij zegt het volgende: “Ik wil Selena bedanken voor haar berichtje. Zij en ik hebben in de laatste weken overlegd hoe we dit vervelende verhaal over ons achter ons kunnen laten. De afgelopen weken zijn moeilijk geweest voor iedereen die hiermee te maken heeft en miljoenen mensen verspreiden haat, wat erg pijnlijk is. Hoewel social media een geweldige manier kan zijn om met elkaar te connecten, zorgen dit soort dingen voor een extreme verdeling.”

Harry Styles helpt fan met dumpen van vriendje

Karen Luiken-25 mei 2023 om 06:45- Foto:

Reuters

Harry Styles staat erom bekend dat hij zijn concerten regelmatig stillegt voor bijzondere situaties. De ene keer helpt hij iemand uit de kast komen, de andere keer is hij getuige van een huwelijksaanzoek. Maar woensdag deed hij het om een andere reden: hij spoorde een fan aan haar vriendje te dumpen nadat hij haar bedrogen zou hebben.

Cecilia Cavalcanti ging afgelopen week naar een concert van Harry in Duitsland. Ze stond vlakbij het podium en hield een bord vast met daarop de tekst: ‘Hij is vreemdgegaan. Moet ik hem vergeven?’ Harry zag het bord en legde zijn show stil om er aandacht aan te geven. Hij vroeg de rest van het publiek wat Cecilia met de situatie moest doen. Bijna iedereen in de zaal schreeuwde dat het meisje haar vriend moest dumpen. “De mensen hier hebben gesproken”, zei Harry tegen het meisje. “Je verdient iemand die je met respect en eerlijkheid behandelt.”

Cecilia heeft het advies opgevolgd en is inmiddels single. “We delen nog steeds een appartement, ik ben op zoek naar een ander huis”, zegt de Harry Styles-fan over haar relatie tegen Deadline. “We praten nog wel, maar zijn niet meer samen.”

Tina Turner op 83-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-25 mei 2023 om 06:35

Tina Turner is op 83-jarige leeftijd overleden. Dat maakt het management van de Amerikaanse zangeres, die ook wel de Queen of Rock ’n Roll wordt genoemd, bekend.

“Tina Turner, de Queen of Rock ’n Roll, is vandaag vredig heengegaan op 83-jarige leeftijd na een lang ziekbed”, schrijft de woordvoerder van de zangeres in een verklaring. “In haar verliest de wereld een muzieklegende en een rolmodel.”

Tina blies haar laatste adem uit in haar huis in het Zwitserse plaatsje Küsnacht. Daar woonde ze de laatste jaren van haar leven.

De zangeres werd in de jaren ’60 bekend toen ze een duo vormde met haar toenmalige echtgenoot Ike Turner. Ze kregen samen kinderen en scoorde hit na hit. Onder meer de liedjes ‘Proud Mary’ en ‘Mountain High’ zijn van hen. Maar de twee hadden een slecht huwelijk, waarbij Tina werd mishandeld door Ike. In 1978 scheidden ze van elkaar, waarna Tina solo verder ging. Sindsdien scoorde ze hits met nummers als ‘Let’s Stay Together’, ‘Private Dancer’ en ‘What’s Love Got To Do With It’.

In 1985 leerde Tina Erwin Bach kennen. De twee waren 27 jaar samen toen ze elkaar in 2013 het jawoord gaven.

Ontdek meer