Selena Gomez wil dat bedreigingen richting Hailey Bieber stoppen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:55- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is helemaal klaar met alle haat die online verspreid wordt over Hailey Bieber. De zangeres roept via Instagram op om te stoppen met het bedreigen van het model.

Al lange tijd wordt er gepraat over een vete tussen Selena en Hailey, die volgens fans zou zijn ontstaan nadat Hailey een relatie kreeg met Justin, kort nadat hij en Selena een punt achter hun romance zette. Sommige mensen beweren dat Hailey de reden van de breuk is en dat heeft erin geresulteerd dat ze regelmatig bedreigd wordt.

Selena vindt dat niet terecht en roept haar volgers nu op te stoppen met online haat. “Hailey Bieber heeft contact met me gezocht en liet weten dat ze doodsbedreigingen en heel veel negativiteit over zich heen krijgt”, aldus de zangeres. “Dit is niet waar ik voor sta. Niemand zou op deze manier gepest moeten worden. Ik wil heel graag dat dit stopt.”

Hailey heeft ook van zich laten horen. Zij zegt het volgende: “Ik wil Selena bedanken voor haar berichtje. Zij en ik hebben in de laatste weken overlegd hoe we dit vervelende verhaal over ons achter ons kunnen laten. De afgelopen weken zijn moeilijk geweest voor iedereen die hiermee te maken heeft en miljoenen mensen verspreiden haat, wat erg pijnlijk is. Hoewel social media een geweldige manier kan zijn om met elkaar te connecten, zorgen dit soort dingen voor een extreme verdeling.”

Viktor & Kobe stoppen als dj-duo, gaan solo verder

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Viktor Verhulst staat er vanaf nu alleen voor. Jarenlang stond hij samen met Kobe Ilsen achter de draaitafels, maar aan dat tijdperk komt nu een einde. Beide heren gaan solo verder.

Kobe was de eerste die aankondigde alleen verder te gaan. “Bruur gaat solo!! Alle succes, lieve vriend!!! En merci voor de compagnie”, schrijft de dj over Viktor op Instagram.

In een gesprek met HLN bevestigt Viktor de break en zegt hij dat ook hij solo verder zal gaan. “Heel spijtig, maar ik aanvaard zijn keuze”, aldus Viktor. “Ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen.”

Vanaf januari draait Viktor niet langer onder de naam Viktor & Kobe, maar gewoon als Viktor.

'Squid Game: The Challenge' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Vanwege het grote succes van de show was het niet de vraag óf er een tweede seizoen zou worden aangekondigd, maar wanneer. Goed nieuws: dat gebeurt nu! Er komt een vervolg op ‘Squid Game: The Challenge’. Dat meldt Deadline.

De gameshow is gebaseerd op de populaire Netflix-hit 'Squid Game' en is een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar in beslag te nemen. In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

‘Squid Game: The Challenge’ is volgens Deadline een paar wekenlang één van de meest gestreamde series van Netflix geweest. De show heeft veel positieve reacties ontvangen, maar er is ook ophef geweest. Verschillende deelnemers beweren dat zij tijdens de opnames gewond zijn geraakt en dreigen met een rechtszaak.

Ontdek meer