Star Wars: Hunters laat je vechten in arena's

Nico De Greef-14 september 2021 om 21:09

Star Wars: Hunters werd in februari officieel aangekondigd tijdens de allereerste Nintendo Direct van het jaar. Echter was toen nog niet veel over de game bekend en kregen we ook niet meer dan een nietszeggende teaser te zien waar niemand iets wijzer van werd.

Dankzij een nieuwe infodump leren we nu dat Star Wars: Hunters een free-to-play titel is dat volgend jaar uit moet komen voor mobiel (iOS, Android) en de Nintendo Switch. Het spel draait om team based online multiplayergevechten die in real-time plaatsvinden in allerlei arena's. Om te winnen moeten spelers met hun squad andere squads uitschakelen.

In tegenstelling tot voorgaande spellen waar gamers de controle nemen over iconische Star Wars-personages, pakt Star Wars: Hunters het net iets anders aan door spelers te laten vechten met unieke en nog nooit eerder geziene karakters die exclusief voor de game zijn gecreëerd, waaronder een Wookie-krijger genaamd Grozz, een robot met lichtzwaard en een dark sider bekend als Rieve.

Dat klinkt natuurlijk allemaal erg leuk en spannend, maar zien ze er ook cool uit, horen we je denken. Dit is jouw geluksdag, want ontwikkelaar Zynga (maker van de beroemde mobiele game FarmVille en de ontwikkelaar van Star Wars: Hunters) heeft zonet een spiksplinternieuwe trailer én screenshots gelanceerd waarin je alvast kennis kunt maken met een aantal van de karakters in de game!

En, welke is jouw favoriet?

1
2
3
4

Disneyland Paris krijgt eigen Monopoly-variant

Dieter Blarinckx-26 september 2022 om 06:38

Goed nieuws voor de fans van gezelschapsspelletjes en pretparken, want Disneyland Paris en Monopoly lanceren binnenkort samen een nieuwe variant van het populaire bordspel!

Speciaal voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris brengt Monopoly een exclusieve Disneyland Paris-variant uit. Deze special edition zal vanaf 20 oktober verkrijgbaar zijn.

Iedere zijde van het bordspel staat voor een land in het Disneyland Park: Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland. De pionnen zijn bekende Disney-iconen en in het midden van het bordspel staat een groot openklapbaar kasteel!

Vanaf 19 oktober zal het spel alvast te koop zijn voor de jaarpashouders. Daarna zal het spel ook voor de andere gasten verkrijgbaar zijn.

EA en Marvel werken aan Iron Man-game

Nico De Greef-20 september 2022 om 20:49

Iron Man mag dan niet langer deel uitmaken van het Marvel Cinematic Universe na Avengers: Endgame, toch betekent dat niet dat het daar ophoudt voor de superheld. Binnenkort kunnen fans van de gepantserde held namelijk zelf in de huid van Tony Stark kruipen: Electronic Arts en Marvel werken aan een nieuwe Iron Man-game.

Uitgever EA laat in zijn aankondiging weten dat de game zich momenteel in de vroege productiefase bevindt en wordt ontwikkeld door Motive Studio, bekend van Star Wars: Squadrons en de aankomende Dead Space-remake.

Hoewel details nog schaars zijn, maakt de uitgever bekend dat het om een third-person actie-avonturen single-player game gaat die een origineel verhaal zal bevatten. Het team dat aan de game werkt, staat onder leiding van Olivier Proulx; hij was eerder ook al verantwoordelijk voor de Marvel's Guardians of the Galaxy-game die vorig jaar verscheen.

Iron Man is niet de enige Marvel-superheld die een nieuwe game krijgt. Eerder deze maand kondigde Skydance New Media ook al een game aan waarin spelers met onder andere Captain America en Black Panther zullen kunnen spelen.

Ontdek meer