Star Wars: Hunters laat je vechten in arena's

Nico De Greef-14 september 2021 om 21:09

Star Wars: Hunters werd in februari officieel aangekondigd tijdens de allereerste Nintendo Direct van het jaar. Echter was toen nog niet veel over de game bekend en kregen we ook niet meer dan een nietszeggende teaser te zien waar niemand iets wijzer van werd.

Dankzij een nieuwe infodump leren we nu dat Star Wars: Hunters een free-to-play titel is dat volgend jaar uit moet komen voor mobiel (iOS, Android) en de Nintendo Switch. Het spel draait om team based online multiplayergevechten die in real-time plaatsvinden in allerlei arena's. Om te winnen moeten spelers met hun squad andere squads uitschakelen.

In tegenstelling tot voorgaande spellen waar gamers de controle nemen over iconische Star Wars-personages, pakt Star Wars: Hunters het net iets anders aan door spelers te laten vechten met unieke en nog nooit eerder geziene karakters die exclusief voor de game zijn gecreëerd, waaronder een Wookie-krijger genaamd Grozz, een robot met lichtzwaard en een dark sider bekend als Rieve.

Dat klinkt natuurlijk allemaal erg leuk en spannend, maar zien ze er ook cool uit, horen we je denken. Dit is jouw geluksdag, want ontwikkelaar Zynga (maker van de beroemde mobiele game FarmVille en de ontwikkelaar van Star Wars: Hunters) heeft zonet een spiksplinternieuwe trailer én screenshots gelanceerd waarin je alvast kennis kunt maken met een aantal van de karakters in de game!

En, welke is jouw favoriet?

1
2
3
4

PXL Esports gekwalificeerd voor België in belangrijke competitie

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 15:47

PXL Esports heeft zich opnieuw bewezen als referentie in de wereld van esports door zowel het Valorant- als het League of Legends-team te kwalificeren als de officiële vertegenwoordigers van België in de prestigieuze Amazon University Esports Masters (AUEM) competitie. Het is het tweede jaar op rij dat PXL Esports zich als favoriet en winnaar binnen Valorant kroont, terwijl het League of Legends-team voor het eerst een volledig Vlaams roster afvaardigt naar de AUEM.


Met een aantrekkelijke prijzenpot van €5.500 in het vooruitzicht, staan de teams van PXL Esports te popelen om hun krachten te meten op het Europese podium. Na een teleurstellend seizoen vorig jaar is de focus nu scherp gericht op het heroveren van de Europese glorie. Het Valorant-team van PXL Esports heeft al drie keer de prestigieuze Red Bull Campus Clutch gewonnen en staat nu klaar om de strijd aan te gaan met topconcurrenten uit heel Europa tijdens de AUEM. Het League of Legends-team, bestaande uit studenten van Hogeschool PXL, zal voor het eerst deelnemen aan de AUEM, vastbesloten om hun stempel te drukken op het Europese toneel.

Alexander Dumon, Esports coördinator bij Hogeschool PXL, benadrukt de inzet van de hogeschool voor de opkomende wereld van collegiale esports. Hij biedt professionele ondersteuning aan studenten die interesse hebben in gaming en esports, en is trots op de recente successen van PXL Esports. Dumon zegt: "Studenten kunnen bij mij terecht voor alles wat met gaming/esports te maken heeft. Samen bekijken we hoe Hogeschool PXL hen kan helpen binnen de esports industrie. Ik ben enorm trots op onze recente prestaties en kijk ernaar uit om op Europees niveau te schitteren met onze eigen studenten deze keer!"

PXL Esports belichaamt niet alleen de competitieve geest van de hogeschool, maar ook de groeiende esports-scene binnen België. Met verschillende universiteiten en hogescholen die de opkomst van esports omarmen, blijft PXL Esports een pionier in het bieden van onderwijs en ondersteuning aan studenten die hun passie voor esports willen volgen.

Verborgen iMessage-emojitruc ontdekt

Joyce Vander Auwera-02 april 2024 om 12:30- Foto:

Pexels: Cottonbro Studio

In de wereld van het sms'en is er nu een nieuwe truc die de aandacht trekt: het stapelen van emoji's in iMessage. Deze verrassende functie, die velen ontgaan is, biedt iPhone-gebruikers de mogelijkheid om meerdere emoji's bovenop elkaar te plaatsen, waardoor een unieke en levendige reactie ontstaat.

In tegenstelling tot wat velen denken, vereist deze truc geen gebruik van externe apps. Het is simpelweg een kwestie van een emoji selecteren en deze bovenop een andere slepen. Het resultaat? Een geanimeerde en persoonlijke boodschap die de ontvanger zeker zal verrassen.

Bovendien werkt deze functionaliteit niet alleen met emoji's maar ook met stickers, waardoor gebruikers hun berichten nog meer kunnen personaliseren. Het beste van alles is dat deze gestapelde emoji's niet beperkt blijven tot iPhones: ze verschijnen ook op andere Apple-apparaten, waaronder Mac-computers.

Het lijkt erop dat de wereld van emoji's nog steeds nieuwe trucs in petto heeft, zelfs voor de meest doorgewinterde iPhone-gebruikers. Probeer het vandaag nog uit en geef je gesprekken een speelse en creatieve twist met deze nieuwe iMessage-emojitruc!

  1. Open de iMessage-app op je iPhone.
  2. Selecteer het gesprek waarin je de gestapelde emoji wilt verzenden.
  3. Typ een bericht of kies een bericht om op te reageren.
  4. Tik op het emoji-pictogram om het emoji-toetsenbord te openen.
  5. Kies de eerste emoji die je wilt gebruiken door erop te tikken en vast te houden.
  6. Sleep de geselecteerde emoji naar het tekstveld van het bericht.
  7. Selecteer een andere emoji en sleep deze bovenop de eerste emoji in het tekstveld.
  8. Herhaal dit proces indien gewenst met meer emoji's.
  9. Pas indien nodig de positie van de gestapelde emoji's aan door ze te verslepen in het tekstveld.
  10. Wanneer je tevreden bent met de opstelling, verstuur je het bericht zoals gewoonlijk door op de verzendknop te tikken.

Bron: Imgur

Ontdek meer