Zien: Pommelien dropt teaser van nieuwe single

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 14:12

De Vlaamse actrice en zangeres Pommelien Thijs is momenteel niet weg te denken uit de Vlaamse hitlijsten met haar oorwurm ‘Zilver’, maar via sociale media heeft ze ons toch al een teaser gegeven van haar nieuwste single ‘Hypothetisch’!

Op haar insta postte Pommelien een video waarin ze ons al een klein voorsmaakje geeft van ‘Hypothetisch’, haar gloednieuwe single. Die nieuwe song zal vanaf 30 maart overal te vinden zijn, en kan je ‘m alvast presaven!

Check de teaser van de single hieronder en meer info over hoe je ‘m kan presaven kan je hier vinden.

Reinier Zonneveld kondigt eigen festival aan

Chelsy Vanlerberghe-28 maart 2024 om 16:23

Primeur in de muziekwereld! Reinier Zonneveld zal op 17 augustus voor het eerst live back2back optreden met zijn zelf-getrainde AI Computer. Dat doet hij tijdens zijn gloednieuw eigen festival: R² Festival. Het wordt de eerste keer dat een mens en een computer live een b2b set draaien. Het wordt een groot spektakel, zoals alleen Reinier (en nu ook zijn computer) dat kan. Karren maar!

De Nederlandse DJ heeft jarenlang aan een AI-model gewerkt dat alle traditionele grenzen doorbreekt en zijn legendarische live-optredens naar ongekende hoogten tilt. Dit AI-model is specifiek ontworpen om tijdens live shows spontaan tracks te creëren, waarbij het gebruik maakt van loops, samples en andere live-elementen die perfect in harmonie zijn met Reiniers improvisaties op het podium.

Naast de Mainstage, waar Zonneveld zijn zelf-getrainde R² AI-model zal debuteren, worden op het festival ook zeven verschillende podia gehost door namen als Kompass, Amnesia Pyramid, Marktkantine, STOOR, Filth On Acid en Unreal. Het vernieuwende festival vindt plaats op 17 augustus in Spaarnwoude, dichtbij Amsterdam.

"Vorig jaar brak ik het Guinness World Record voor het langste live elektronische muziekoptreden tijdens mijn Karren Maar Festival. Dit jaar gaan we met R² nog een stap verder," aldus Reinier. "Het draait niet alleen om het spelen van muziek; het gaat om het creëren van een ervaring die alles overtreft."

Pre-registreren voor tickets kan hier.

Zayn Malik wil samenwerken met Miley Cyrus

Chelsy Vanlerberghe-27 maart 2024 om 08:53

Het lijkt erop dat Zayn Malik 'Flowers' op repeat heeft staan. Tijdens een livestream sprak het voormalig One Direction-lid met fans over zijn aankomende muziek, maar ook over zijn ambities voor de toekomst. De zanger heeft namelijk één duidelijk doel voor ogen: samenwerken met Miley Cyrus.

Zayn onthulde dat hij niet enkel fan is van de Grammy-winnares, maar dat haar sound goed aansluit bij zijn nieuwe muziek. "Ik vind haar recente muziek erg leuk. Ze heeft een geweldige stem," aldus de zanger. "Ik denk dat we samen iets heel cools kunnen doen, vooral in lijn met hoe mijn nieuwe plaat klinkt."

Op 17 mei brengt hij zijn langverwachte vierde studioalbum, 'Room Under the Stairs', uit. Voor Miley is naar eigen zeggen wel nog een plekje over op het album, want de zanger deed nog een oproep: "Miley, als je dit hoort en geïnteresseerd bent. Ik ben hier. Laten we samenwerken."

Ontdek meer