Deze pareltjes verschijnen in april op Disney+

Karen Luiken-24 maart 2023 om 07:31

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in april zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Good Mothers - 5 april

'The Good Mothers' is gebaseerd op een waar verhaal en vertelt het leven van drie vrouwen die het aandurfden om de 'Ndrangheta-maffia te trotseren: Lea Garofalo's dochter Denise, Maria Concetta Cacciola en Giuseppina Pesce. Ze worden bijgestaan door openbaar aanklager Anna Colace, die vanaf haar aankomst in Calabrië een intuïtie had: om de 'Ndrangheta-clans te verslaan, moet ze zich op de vrouwen concentreren. Een riskante strategie, want de 'Ndrangheta is berucht en wordt gevreesd om zijn ijzeren hand en geslepen macht. "The Good Mothers" volgt Denise, Giuseppina en Maria Concetta in hun poging om zich te bevrijden van de criminele macht en samen te werken met de autoriteiten.

The Beautiful Things - 7 april

'The Beautiful Things' is gebaseerd op de bestseller van Cheryl Strayed en gaat over een vrouw wiens huwelijk op de klippen loopt. Haar dochter praat nauwelijks nog met haar en haar schrijfcarrière is op sterven na dood. Dus wanneer een vriend voorstelt om een adviescolumn over te nemen, vindt Clare dat ze daar helemaal niet geschikt voor is... terwijl ze er misschien wel het meest geschikt voor is.

The English - 12 april

'The English', een pakkende western, neemt de thema's identiteit en wraak als uitgangspunt om een bijzondere en meeslepende parabel te vertellen over etniciteit, macht en liefde. Een aristocratische Engelse vrouw, Lady Cornelia Locke en een Pawnee ex-cavalerieverkenner, Eli Whipp, komen samen in het midden-Amerika van 1890 om een gewelddadig landschap te doorkruisen dat op dromen en bloed gegrondvest is.

Will Trent - 19 april

Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

How I Met Your Father, seizoen 2 - 19 april

In de nabije toekomst vertelt Sophie haar zoon hoe ze zijn vader ontmoette. Het verhaal brengt ons terug naar het heden, waar Sophie en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze willen in het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van datingapps en grenzeloze mogelijkheden.

Peter Pan & Wendy - 28 april

In 'Peter Pan & Wendy', geregisseerd door David Lowery, ontmoet Wendy van Dalen, een jong meisje dat bang is haar kindertijd achter zich te laten, Peter Pan, een jongen die niet volwassen wil worden. Samen met haar broers, het elfje TinkerBell en Peter reist Wendy naar de magische wereld van Nooitgedachtland. Daar ontmoet ze de beruchte piratenleider Kapitein Haak, en begint een spannend en gevaarlijk avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer