Yay! Nieuwe beelden van spin-off 'Bridgerton'

Karen Luiken-24 maart 2023 om 07:16

Fans krijgen steeds meer details over de ‘Bridgerton’ spin-off over Queen Charlotte. Nadat er eerder al wat beelden werden gedeeld, verschijnt er nu een officiële trailer.

Het zal je niet verbazen, maar ‘Queen Charlotte: A Bridgerton’ story gaat over het personage Queen Charlote. De serie wordt een prequel die zich voor de gebeurtenissen uit ‘Bridgerton’ afspeelt. Het verhaal gaat in op het huwelijk van Charlotte met koning George, dat zowel voor een geweldig liefdesverhaal als een maatschappelijke verschuiving zorgt.

Hoewel het leven van Charlotte in het middelpunt van de belangstelling staat, passeren andere personages uit ‘Bridgerton’ ook de revue. Zo komen de karakters Violet Bridgerton en Lady Danbury ook voorbij. Wederom beiden in jongere versie.

‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ is vanaf 4 mei exclusief te zien op Netflix.

Ariana Grande vraagt officieel scheiding aan

Karen Luiken-19 september 2023 om 06:58

Het gerucht dat al een tijdje rondging, is nu dan ook bevestigd. Ariana Grande en Dalton Gomez gaan uit elkaar. Dat meldt CNN.

Ariana heeft maandag in Los Angeles een verzoek tot echtscheiding ingediend. Een bron meldt dat ‘onoverbrugbare meningsverschillen’ als reden van de breuk wordt genoemd.

De ‘Thank U, Next’-zangeres en Dalton gaven elkaar op 15 mei 2021 het jawoord tijdens een kleine ceremonie in hun huis in Montecito. Een jaar daarvoor maakten ze hun relatie bekend via het liedje 'Stuck with U', dat Ariana samen met Justin Bieber uitbracht tijdens de coronaperiode. In datzelfde jaar kondigden ze ook hun verloving aan.

Op deze dag verschijnt spin-off over 'La Casa de Papel'-personage Berlin

Karen Luiken-19 september 2023 om 06:26

Cadeautje! Netflix verrast fans van ‘La Casa de Papel’ met goed nieuws. De streamingsdienst heeft met een nieuwe teaser bekendgemaakt wanneer de spin-off over het personage Berlin gelanceerd wordt.

De serie over Berlin speelt zich af vóor de gebeurtenissen in ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook wel, want het personage dat eigenlijk Andrés de Fonollosa heet, sterft in het originele verhaal. In de spin-off zien we hoe hij in zijn gouden tijden door Europa trekt en verschillende overvallen en diefstallen pleegt. Zijn grootste missie? In een paar uur tijd 44 miljoen euro stelen. Maar of hem dit gaat lukken…

Je ziet vanaf 29 december. Op die datum verschijnt ‘Berlin’ op Netflix.

Ontdek meer