'Thuis' verwelkomt Aaron De Groeve als Gaby

Karen Luiken-24 maart 2023 om 07:14

‘Thuis’ krijgt er binnenkort een nieuw gezicht bij. Acteur Aaron De Groeve maakt via social media bekend dat hij de cast vanaf half april vervoegt.

Aaron gaat Gaby spelen, een ambitieuze en sympathieke geneeskundestudent. “Ik ben enorm dankbaar dat ik de kans krijg om dit te doen en mij te bewijzen, zeker ook omdat ik nog niet veel acteerervaring heb”, schrijft de acteur op Instagram. “Ik word goed begeleid door de verschillende regisseurs en het productieteam dus dat helpt enorm op de die presteerdruk op mijn schouders te verlichten.”

Naast ‘Thuis’ is Aaron ook samen met Gloria Monserez te zien in ‘Liefdestips aan mezelf’ en in ‘Onderhuids’, een serie die half mei verschijnt.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer