‘High School Musical: The Musical - The Series’ krijgt derde seizoen!

Dieter Blarinckx-14 september 2021 om 17:21

Goed nieuws voor de fans van de Disney+-serie 'High School Musical: The Musical - The Series', want Disney heeft bekendgemaakt dat de serie vernieuwd is voor een derde seizoen!

Het verhaal gaat verder waar seizoen twee stopte en speelt zich af tijdens de zomer. De Wildcats trekken de natuur in en gaan samen op kamp! Dus bereid je al maar voor op heerlijke kampvuren en marshmallows!

De productie zal later dit jaar starten en nieuwe castleden zullen zéér binnenkort bekendgemaakt worden, dus stay tuned!

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Ontdek meer