Vanessa Hudgens krijgt eigen documentaire

Karen Luiken-23 maart 2023 om 06:53

Vanessa Hudgens gaat terug naar haar roots. Voor een documentaire reist ze binnenkort af naar de Filippijnen, het geboorteland van haar moeder, om op zoek te gaan naar haar familiegeschiedenis. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De docu legt Vanessa’s reis naar de Filippijnen vast en toont haar nauwe band met haar familie. Ook wordt het verhaal verteld hoe een half Filipijnse vrouw die in Amerika ter wereld kwam, een wereldberoemde actrice werd.

De opnames van de film beginnen later deze maand. Naast Vanessa zullen ook haar moeder Gina en zus Stella in de documentaire te zien zijn. “Ik denk dat het een heel herkenbaar verhaal is voor zoveel vrouwen over de hele wereld”, zegt Vanessa. “Hoe meer we kunnen delen, hoe meer we elkaar op kunnen beuren.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer