Vanessa Hudgens krijgt eigen documentaire

Karen Luiken-23 maart 2023 om 06:53

Vanessa Hudgens gaat terug naar haar roots. Voor een documentaire reist ze binnenkort af naar de Filippijnen, het geboorteland van haar moeder, om op zoek te gaan naar haar familiegeschiedenis. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De docu legt Vanessa’s reis naar de Filippijnen vast en toont haar nauwe band met haar familie. Ook wordt het verhaal verteld hoe een half Filipijnse vrouw die in Amerika ter wereld kwam, een wereldberoemde actrice werd.

De opnames van de film beginnen later deze maand. Naast Vanessa zullen ook haar moeder Gina en zus Stella in de documentaire te zien zijn. “Ik denk dat het een heel herkenbaar verhaal is voor zoveel vrouwen over de hele wereld”, zegt Vanessa. “Hoe meer we kunnen delen, hoe meer we elkaar op kunnen beuren.”

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer