Eerste beelden spin-off 'To All The Boys' zijn hier!

Karen Luiken-23 maart 2023 om 06:21

Na drie ‘To All The Boys’-pareltjes komt Netflix binnenkort met een spin-off van de populaire franchise. In tegenstelling tot de vorige titels gaat het dit keer niet om een film, maar om een serie.

De serie gaat ‘XO Kitty’ heten en volgt Katherine Song Covey, beter bekend als Kitty, naar Zuid-Korea. Daar wordt ze herenigd met haar langeafstandsvriendje en beseft ze dat de liefde een stuk ingewikkelder blijkt dan ze in eerste instantie dacht.

Kitty wordt gespeeld door Anna Cathcart. Andere rollen zijn weggelegd voor Choi Min-yeong als Dae, Anthony Keyvan als Q, Gia Kim als Yuri, Sang Heon Lee als Min Ho, Peter Thurnwald als Alex en Regan Aliyah als Juliana. Verder keren ook Yunjin Kim, Michael K. Lee en Jocelyn Shelfo terug in de show.

'XO Kitty' is vanaf 18 mei te zien op Netflix.

Lea Michele zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:11

De familie van Lea Michele wordt binnenkort uitgebreid met een nieuw lid. De ‘Glee’-ster laat via Instagram weten zwanger te zijn van haar tweede kindje met haar man Zandy Reich.

Het nieuws wordt gedeeld met een reeks foto’s waar Lea met een babybuik op te zien is. “Mama, papa en Ever zijn dolblij”, staat erbij geschreven. Ever is het eerste zoontje van Lea en Zandy. Hij kwam drie jaar geleden ter wereld.

Lea en Zandy zijn oude vrienden van elkaar en begonnen in 2017 met daten. Twee jaar later trouwden ze tijdens een intieme ceremonie in Noord-Californië.

Ashley haalt 20.000 euro uit groepspot 'Big Brother'

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:07

Ashley heeft er veel voor over om de halve finale van ‘Big Brother’ te bereiken. Heel veel zelfs. De blondine heeft maar liefst 20.000 uit de groepspot gehaald om zichzelf te redden. En daar is natuurlijk niet iedereen blij mee... “Dit is een enorm lage actie”, klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer