Average Rob & Arno the Kid lanceren nieuwe single

Karen Luiken-14 september 2021 om 14:11

Wat hebben Average Rob en Arno the Kid met elkaar gemeen? Behalve dat ze hetzelfde bloed delen en ze allebei internetfenomenen zijn, beschikken de broers ook beide over een muzikaal talent. De twee hebben de krachten met elkaar gebundeld en komen nu met hun single ‘Zaddy’.

Average Rob heeft zijn naam in de afgelopen jaren al groot weten te maken. Hij trakteert zijn 70.000 abonnees op YouTube wekelijk op extreme video’s. Hij speelt dit najaar de hoofdrol in een comedyreeks op VRT NU én hij staat regelmatig als MC op de line-up van menig festival. Bekend in de muziekwereld is hij dus al, maar nu brengt hij ook zélf een nummer uit. Samen met zijn broer Arno – eveneens een internetberoemdheid – lanceert hij ‘Zaddy’, een ode aan alle jonge dertigers die zich sexy daddy’s noemen.

De song verschijnt op 19 september via het Belgische label Found Frequencies. Rob kan niet wachten tot het zover is: “Om de zoveel tijd maken we een YouTube video waarin we op twee uur tijd een liedje proberen te maken met een talentvolle Belgische producer. Het was voor ons een grote eer om samen te werken met het label Found Frequencies!”

Yungblud brengt binnenkort nieuw album uit

Karen Luiken-26 mei 2022 om 07:17

Yungblud komt binnenkort met nieuwe muziek. De artiest heeft de release van zijn derde studioalbum aangekondigd en geeft de plaat dezelfde titel als zijn artiestennaam: ‘YUNGBLUD’.

Het album volgt ‘Weird’ uit 2020 op en komt op 2 september uit. Yungblud schrijft op social media dat het een plaat wordt waarvoor hij ‘naar een deel van zichzelf ging waarvan hij niet wist dat hij die had’.

“Tot nu toe is alles een complete explosie van ongecensureerde expressie geweest, waarbij ik de waarheid vertelde en zong over wat ik op dat moment voelde”, aldus de artiest. “Het verschil met deze plaat is dat ik heel diep heb nagedacht en gevoeld.”

Yungblud bestudeerde zijn gedachtes en voelde intense emoties. “Hier is mijn verhaal. Waarom ik het ‘YUNGBLUD’ heb genoemd? Omdat niets in mijn leven ooit zo logisch is geweest.”

Selena Gomez werkt aan nieuw album

Karen Luiken-25 mei 2022 om 06:13

Grote kans dat er binnenkort nieuwe muziek van Selena Gomez verschijnt. De zangeres laat weten bezig te zijn met een album.

“Ik ben net klaar met het vierde seizoen van mijn kookprogramma en werk nu in Los Angeles aan mijn album”, aldus Selena in de ‘Crew Call’-podcast.

Of er ook een bijbehorende tournee komt, is nog niet bekend. Selena sluit het in ieder geval niet uit. “Ik sta ervoor open, maar ik heb natuurlijk wel verplichtingen, dus de tijd moet rijp zijn. Het staat niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje.”

Het nog titelloze album volgt Selena’s vorige platen ‘Rare’ uit 2020 en ‘Revelación’ uit 2021 op.

Ontdek meer