Average Rob & Arno the Kid lanceren nieuwe single

Karen Luiken-14 september 2021 om 14:11

Wat hebben Average Rob en Arno the Kid met elkaar gemeen? Behalve dat ze hetzelfde bloed delen en ze allebei internetfenomenen zijn, beschikken de broers ook beide over een muzikaal talent. De twee hebben de krachten met elkaar gebundeld en komen nu met hun single ‘Zaddy’.

Average Rob heeft zijn naam in de afgelopen jaren al groot weten te maken. Hij trakteert zijn 70.000 abonnees op YouTube wekelijk op extreme video’s. Hij speelt dit najaar de hoofdrol in een comedyreeks op VRT NU én hij staat regelmatig als MC op de line-up van menig festival. Bekend in de muziekwereld is hij dus al, maar nu brengt hij ook zélf een nummer uit. Samen met zijn broer Arno – eveneens een internetberoemdheid – lanceert hij ‘Zaddy’, een ode aan alle jonge dertigers die zich sexy daddy’s noemen.

De song verschijnt op 19 september via het Belgische label Found Frequencies. Rob kan niet wachten tot het zover is: “Om de zoveel tijd maken we een YouTube video waarin we op twee uur tijd een liedje proberen te maken met een talentvolle Belgische producer. Het was voor ons een grote eer om samen te werken met het label Found Frequencies!”

Shawn Mendes komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-24 september 2021 om 07:02

Goed nieuws voor de fans van zanger Shawn Mendes, want hij komt naar Antwerpen! Begin deze week maakte hij bekend dat hij terug een grote wereldtournee zou doen in 2022 en dat meer info snel zou volgen.

Nu deelde hij alle details en alle locaties van zijn 'Wonder - The World Tour' en op 14 april 2022 kan je 'm gaan bewonderen in het Sportpaleis in Antwerpen! Als special guest neemt hij King Princess mee het podium op ;-)

Meer info kan je hier terugvinden.

Debuutsingle Maksim Stojanac nu te beluisteren!

Dieter Blarinckx-23 september 2021 om 11:44

Vorige week brachten we jullie het muzikale nieuws dat Maksim Stojanac, vooral bekend als Vince uit #LikeMe, met zijn eerste eigen single zou komen. En vandaag is die dag!

‘Vechten Voor Je’, zijn allereerste single, is vanaf vandaag overal te beluisteren. De videoclip zal morgen om middernacht gedropt worden!

Beluister hier zijn allereerste single!

Ontdek meer