Average Rob & Arno the Kid lanceren nieuwe single

Karen Luiken-14 september 2021 om 14:11

Wat hebben Average Rob en Arno the Kid met elkaar gemeen? Behalve dat ze hetzelfde bloed delen en ze allebei internetfenomenen zijn, beschikken de broers ook beide over een muzikaal talent. De twee hebben de krachten met elkaar gebundeld en komen nu met hun single ‘Zaddy’.

Average Rob heeft zijn naam in de afgelopen jaren al groot weten te maken. Hij trakteert zijn 70.000 abonnees op YouTube wekelijk op extreme video’s. Hij speelt dit najaar de hoofdrol in een comedyreeks op VRT NU én hij staat regelmatig als MC op de line-up van menig festival. Bekend in de muziekwereld is hij dus al, maar nu brengt hij ook zélf een nummer uit. Samen met zijn broer Arno – eveneens een internetberoemdheid – lanceert hij ‘Zaddy’, een ode aan alle jonge dertigers die zich sexy daddy’s noemen.

De song verschijnt op 19 september via het Belgische label Found Frequencies. Rob kan niet wachten tot het zover is: “Om de zoveel tijd maken we een YouTube video waarin we op twee uur tijd een liedje proberen te maken met een talentvolle Belgische producer. Het was voor ons een grote eer om samen te werken met het label Found Frequencies!”

Bilal Wahib dropt debuutalbum

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:11

Na een heftige periode heeft Bilal Wahib vandaag zijn debuutalbum gedropt. De plaat heet ‘El Mehdi’ en is vernoemd naar zijn tweede naam.

Bilal ging een jaar geleden keihard met zijn muziekcarrière en scoorde met de nummers ‘Tigers’ en ‘501’ hit na hit. Afgelopen zomer had eigenlijk zijn zomer moeten worden. Maar daar kwam abrupt een einde aan toen hij in maart werd aangehouden nadat hij via social media een minderjarige jongen ‘voor de grap’ naar zijn geslachtsdeel vroeg. Zowel zijn acteer- als muziekcarrière kwam daardoor op een laag pitje te staan. Radiozenders zonden zijn muziek niet meer uit en ook nieuwe acteerklussen bleven achterwege.

Maar nu is Bilal dus terug. Met een debuutalbum waar zowel nieuwe nummers als oudere liedjes op terug te vinden zijn. Er staan songs op die de zanger alleen maakte, maar ook samenwerkingen met onder meer Boef, Kraantje Pappie en Big2.

Remi vond lief tijdens ‘K2 zoekt K3’

Dieter Blarinckx-23 november 2021 om 19:02

Hoewel dat felbegeerde plaatsje tussen Hanne en Marthe toch niet naar Remi zal gaan, gaat de 19-jarige musicalster niet zonder lege handen naar huis. Tijdens de opnames van ‘K2 zoekt K3’ vond hij immers een lief! Zo werd hij verliefd op een medestudente. Dat vertelde hij aan het Vlaamse magazine Story.

Remi werd verliefd op een Hollands meisje dat ook musical studeert in Tilburg. Tijdens de opnames verbleef Remi natuurlijk vaak in België, waardoor het kersverse koppel elkaar niet vaak zag:

“Maar als je elkaar graag ziet, hou je vol. En na onze studies zien we wel waar we belanden…”, klinkt het in zijn interview met Story.

Proficiat tortelduifjes!

Beeld: VTM

Ontdek meer