Zien: teaser tweede seizoen 'Sweet Tooth' gedropt

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 12:39

Spannend nieuws voor de fans van de populaire Netflix-serie 'Sweet Tooth', want op YouTube werd zopas de eerste teaser trailer van het langverwachte tweede seizoen gedropt!

Het heeft bijna twee jaar geduurd, maar eindelijk hebben we meer zicht op wanneer de nieuwe afleveringen van de fantasyreeks 'Sweet Tooth' online zullen staan. Netflix deelde gisteren immers de eerste teaser trailer van het tweede seizoen.

De serie speelt zich af in een dystopische toekomst waarbij het grootste deel van de mensheid overleden is door een kwaadaardig virus. Dat virus zorgde ook voor hybride baby’s, denk bijvoorbeeld aan half mens, half dier. Een van die hybrides is Gus. Hij werd geboren als half mens, half hert en woont samen met zijn vader op een afgelegen plek.

Check de teaser trailer hieronder en start vanaf 27 april met streamen:

Laura Tesoro krijgt eigen documentaire

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:31

Laura Tesoro gaat haar fans een eerlijk inkijkje geven in de weg die ze moet bewandelen om haar muzikale droom te realiseren. Hoe? Met de gloednieuwe documentaire ‘Meer dan een droom’, die vanaf morgen exclusief te zien zal zijn op VTM GO.

Laura heeft in de afgelopen jaren veel meegemaakt. Ze werd tweede in ‘The Voice van Vlaanderen’, deed mee aan het Eurovisiesongfestival en schitterde in verschillende televisieprogramma’s zoals ‘Liefde Voor Muziek’, ‘Tien Om Te Zien’ en ‘The Voice Kids’. Maar naast dit drukke bestaan blijft er toch één ding altijd prioriteit voor Laura, en dat is muziek.

In 2024 besloot Laura alles uit de kast te halen en zich volop te focussen op muziek. Dat neemt heel veel ups met zich mee, maar ook downs. In haar nieuwe docu laat ze zowel de mooie als mindere kant van haar wereldje zien.

“Ik ben op een punt in mijn carrière beland waar televisie maken mijn beroep is en inkomsten genereert, maar muziek blijft mijn grootste passie”, aldus Laura. “Het wordt steeds moeilijker om je brood te verdienen met muziek en ik vind dat daar opvallend weinig over gepraat wordt. Met deze documentaire wil ik dat taboe doorbreken en laten zien hoe hard en uitdagend, maar ook hoe prachtig de muziekindustrie kan zijn. ‘Meer dan een droom’ toont hoe moeilijk het soms kan zijn om je droom te realiseren en hoe je daar met veel toewijding en doorzettingskracht toch voor kan blijven vechten.”

ZIEN: Audélia openhartig over gendertransitie in 'Kotmadam Sarafian'

Chelsy Vanlerberghe-15 oktober 2024 om 09:43

In de nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian' deelt Audélia haar verhaal met 'Barbs'. Ze vertelt openhartige over de uitdagingen die een gendertransitie met zich meebrengt. “Het is soms veel, heel dit traject", zegt ze. “Mijn transitie moet volledig gepland worden. Je moet rekening houden met je school, vakantie, werk. Het is veel om je mee bezig te houden.”

'Kotmadam Sarafian', elke dinsdag om 20:40 uur bij VTM en op VTM GO.

Ontdek meer