Zien: teaser tweede seizoen 'Sweet Tooth' gedropt

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 12:39

Spannend nieuws voor de fans van de populaire Netflix-serie 'Sweet Tooth', want op YouTube werd zopas de eerste teaser trailer van het langverwachte tweede seizoen gedropt!

Het heeft bijna twee jaar geduurd, maar eindelijk hebben we meer zicht op wanneer de nieuwe afleveringen van de fantasyreeks 'Sweet Tooth' online zullen staan. Netflix deelde gisteren immers de eerste teaser trailer van het tweede seizoen.

De serie speelt zich af in een dystopische toekomst waarbij het grootste deel van de mensheid overleden is door een kwaadaardig virus. Dat virus zorgde ook voor hybride baby’s, denk bijvoorbeeld aan half mens, half dier. Een van die hybrides is Gus. Hij werd geboren als half mens, half hert en woont samen met zijn vader op een afgelegen plek.

Check de teaser trailer hieronder en start vanaf 27 april met streamen:

Vanaf nu te zien: nieuw seizoen 'Cobra Kai'

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:18

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week is het dan eindelijk zover: het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’ staat op Netflix. Althans, een deel daarvan.

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in vijftien afleveringen, waarvan de eerste vijf vanaf nu op Netflix te zien zijn. Het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Na dit seizoen stopt ‘Cobra Kai’, een reboot van ‘Karate Kid’, er definitief mee. Er komt nog wel een ‘Karate Kid’-film, maar die verschijnt pas volgend jaar.

Nieuwe beelden van 'Emily in Paris' gedeeld

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:01

Nieuwe afleveringen met een nieuwe verhaallijn, nieuwe outfits en nieuwe personages. Het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’ staat voor de deur. Over een kleine maand verschijnt het vervolg op Netflix en om fans alvast een klein opwarmertje te geven, heeft Netflix nu een reeks nieuwe foto’s gedeeld.

Het vierde seizoen gaat verder waar het derde gebleven is. De vraag of Emily voor Gabriel of voor Alfie kiest, blijft centraal staan. Maakt ze nu eindelijk een keuze of blijft ze in het duister tasten op het gebied van liefde?

Naast de originele cast - bestaande uit Lily Collins, Ashley Park, Lucien Laviscount, Lucas Bravo en Camille Razat - maken ook een aantal nieuwe acteurs hun opwachting in het vierde seizoen. Het gaat onder anderen om Samuel Arnold, Eugenio Franceschini, Arnaud Binard en William Abadie.

‘Emily in Paris’ keert op 15 augustus terug bij Netflix.

Ontdek meer