Fans in shock door nieuwe uiterlijk van Liam Payne

Dieter Blarinckx-21 maart 2023 om 14:26- Foto:

Instagram Liam Payne

Ex-One Direction-lid Liam Payne heeft zijn volgers geshockeerd met een nieuwe look. De 29-jarige zanger was vorige week op de première van de film 'All Of Those Voices van Louis Tomlinson', waar zijn nieuwe look in de spotlights stond.

Samen met zijn vriendin Kate Cassidy paradeerde hij op de rode loper van het fancy event in Londen. Maar hoewel het eigenlijk om Louis Tomlinson moest draaien, ging er veel aandacht naar het nieuwe gezicht van Liam Payne, en terecht ook, want hij is praktisch onherkenbaar!

Veel fans zijn er van overtuigd dat hij een buccale vetverwijdering liet uitvoeren. Dat is een populaire ingreep waarbij vetkussentjes aan de binnenkant van iemands wangen worden verwijderd, wat resulteert in een meer hoekig en gevormd gezicht.

Bekijk zijn nieuwe look hieronder:

Justin Timberlake had bij arrestatie 'één martini op'

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:36

Justin Timberlake is weer vrij na zijn arrestatie voor het rijden onder invloed. Verschillende Amerikaanse media melden dat de zanger naar eigen zeggen één martini had gedronken toen hij werd gepakt.

Justin reed maandagavond in het New Yorkse dorp Sag Harbor toen hij door de politie werd gearresteerd. Dat gebeurde nadat hij een stopteken had genegeerd en op de verkeerde weghelft reed.

De politie schrijft in een rapport dat Justin naar alcohol rook, wankel op zijn benen stond, langzaam praatte en bloeddoorlopen ogen had. Justin zelf beweerde echter slechts één martini te hebben gedronken.

De zanger heeft een nacht in de politiecel doorgebracht en mocht daarna weer naar huis. Op 26 juli moet hij voor de rechter verschijnen.

EOTB-ster Ayleen heeft eerste filmrol te pakken

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:17

Ayleen uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ blijft haar fans verrassen. Een paar weken geleden maakte ze bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. Nu deelt ze een nieuwtje van een heel ander kaliber: ze heeft een rol te pakken in een film!

Via Instagram maakt Ayleen bekend dat ze deze zomer te zien zal zijn in de Nederlandse film ‘Loverboy: Emoties Uit’. “Ik heb superleuk nieuws”, aldus de realityster. “Ik mag eindelijk bekendmaken dat ik een rol heb in een film. Ik heb al wat acteerervaring, maar dit was de eerste keer in een film en ik ben hier zoo blij mee en superdankbaar voor.”

‘Loverboy: Emoties Uit’ gaat over de alleenstaande vader Terrance die zijn 9-jarige dochter probeert te behoeden voor een uithuisplaatsing van jeugdbescherming. Hij raakt verstrikt in een levensgevaarlijk dilemma als hij een torenhoge straatschuld moet afbetalen bij een beruchte mensenhandelaar. Maar omdat hij het geld niet kan terugbetalen, wordt Terrance gedwongen om zijn schuld af te lossen door drie onschuldige jonge vrouwen seksueel uit te buiten. Als hij niet binnen de opgedragen tijdslimiet slaagt, volgen er meedogenloze consequenties.

Ontdek meer