Fans in shock door nieuwe uiterlijk van Liam Payne

Dieter Blarinckx-21 maart 2023 om 14:26- Foto:

Instagram Liam Payne

Ex-One Direction-lid Liam Payne heeft zijn volgers geshockeerd met een nieuwe look. De 29-jarige zanger was vorige week op de première van de film 'All Of Those Voices van Louis Tomlinson', waar zijn nieuwe look in de spotlights stond.

Samen met zijn vriendin Kate Cassidy paradeerde hij op de rode loper van het fancy event in Londen. Maar hoewel het eigenlijk om Louis Tomlinson moest draaien, ging er veel aandacht naar het nieuwe gezicht van Liam Payne, en terecht ook, want hij is praktisch onherkenbaar!

Veel fans zijn er van overtuigd dat hij een buccale vetverwijdering liet uitvoeren. Dat is een populaire ingreep waarbij vetkussentjes aan de binnenkant van iemands wangen worden verwijderd, wat resulteert in een meer hoekig en gevormd gezicht.

Bekijk zijn nieuwe look hieronder:

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer