'Big Brother': Jolien in tranen door emotioneel weerzien

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:27

Eén van de ‘Big Brother’-bewoners krijgt met een speciaal spel de kans om een dierbare te ontmoeten in de gameroom. Een eer die dit keer naar niemand minder dan Jolien gaat. Haar moeder springt plotseling uit het grote cadeau dat de ruimte vult en dat levert natuurlijk de nodige knuffels en tranen op. Sneak preview!

Ed Sheeran geeft extra concert in Antwerpen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:28- Foto:

Reuters

Ed Sheeran staat volgend jaar niet één, maar twee keer in Antwerpen voor een optreden van zijn ‘Mathematics’-tour. De zanger maakt via Instagram bekend dat hij zowel op donderdag 7 als op vrijdag 8 augustus 2025 een concert geeft in het Middenvijverpark in Antwerpen.

De datum van vrijdag 8 augustus 2025 werd vorige week al aangekondigd en de kaartjes daarvan vlogen als zoete broodjes over de toonbank. Het concert was binnen no time uitverkocht. Goed nieuws is het dan ook dat Ed nóg een dag paraat zal staan voor zijn Belgische fans. Op donderdag 7 augustus geeft hij hetzelfde concert op dezelfde plek.

Kaartjes voor de extra show zijn er nog, maar we verwachten dat het niet lang zal duren voordat ook deze lading uitverkocht raakt. Ons advies? Snel kopen!

‘Inside Out 2’ is meest succesvolle Pixar-film ooit

Karen Luiken-11 juli 2024 om 06:59

Het houdt niet op met de records die ‘Inside Out 2’ verbreekt. De animatiefilm heeft wereldwijd maar liefst 1,25 miljard dollar opgehaald en is daarmee officieel de meest succesvolle Pixar-film in de geschiedenis.

Het vorige Pixar-record stond op naam van ‘Incredibles 2’, een film uit 2018 die wereldwijd 1,24 miljard dollar in het laatje bracht.

Kijken we verder dan alleen naar de animatiefilms van Pixar, dan staat ‘Inside Out 2’ op de vierde plek van meest succesvolle animatiefilms ooit. ‘Frozen 2’ staat met een opbrengst van 1,45 miljard op de eerste plek, ‘The Super Mario Bros. Movie’ met 1,36 miljard op de tweede plek en ‘Frozen’ met 1,27 miljard op de derde plek.

Ontdek meer