Tweede seizoen 'The Last of Us' komt pas eind 2024 of begin 2025

Karen Luiken-21 maart 2023 om 06:57

Het gaat nog wel even duren voor het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ op het scherm verschijnt. Hoofdrolspeler Bella Ramsey heeft in ‘The Jonathan Ross Show’ onthult dat fans in ieder geval tot eind 2024 geduld moeten hebben.

Het vervolg op het eerste seizoen werd een paar weken geleden aangekondigd. De opnames daarvan gaan volgens Bella, die Ellie speelt in de serie, waarschijnlijk eind dit jaar of begin volgend jaar van start.

Daarna gaat de productie verder en wordt er druk gemonteerd. Maar zoals iedereen weet zit daar flink wat tijd in. Het tweede seizoen komt volgens Bella dan ook niet ‘voor het einde van 2024 of het begin van 2025’.

Nieuwe teaser van tweede seizoen 'Knokke Off' gedeeld

Karen Luiken-23 oktober 2024 om 07:47

Hoe gaat het verhaal van ‘Knokke Off’ verder? Daar komen we deze winter achter als het tweede seizoen van de reeks op VRT MAX verschijnt. Gloednieuwe beelden geven alvast een klein tipje van de sluier.

De teaser volgt na een al eerder verschenen trailer en laat verschillende personages uit de serie zien. We spotten Louise, Daan en Alexander, maar ook Margaux en Melissa maken hun opwachting.

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste seizoen gestopt is. Terwijl Louise struggelt met mentale problemen, lijkt ze nog steeds geen keuze te kunnen maken tussen Daan en Alex. Komt alles goed, zowel op het gebied van liefde als privé? Komen hun ouders, die meer geheimen lijken te hebben dan hun puberende kinderen, weg met alle problemen die ze hebben veroorzaakt? En hoe loopt het af met het zusje van Alex nadat ze haar eigen vader heeft neergeschoten?

Je ziet het vanaf 6 december!

Deze 'Big Brother'-ster is zwanger

Karen Luiken-23 oktober 2024 om 07:40

Er breken mooie tijden aan voor Rohani uit het meest recente seizoen van ‘Big Brother’. De realityster laat via Instagram weten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.

“Baby 2025. Zo dankbaar”, schrijft Rohani bij een reeks foto’s. Op de beelden is ze samen met haar vriend te zien, met wie ze ook voor ‘Big Brother’ al samen was.

De plaatjes lijken op een gender reveal party te zijn gemaakt, maar omdat ze zwart-wit zijn gemaakt (en er dus geen roze of blauwe kleuren te zien zijn), is het voor Rohani’s volgers nog niet bekend of ze een jongen of meisje krijgt.

Ontdek meer