Temptations Megan heeft wéér een nieuwe look

Karen Luiken-14 september 2021 om 05:25

Iedereen die ‘Temptation Island’ kijkt, zal zich Megan Desaever nog herinneren. Zij deed in 2018 met haar toenmalige vriend Kevin mee aan het programma en werd één van de meest spraakmakende deelnemers ooit. Zelfs nu, drie jaar later, wordt er nog regelmatig over haar gepraat. Dit keer niet vanwege haar liefdesleven dat door verleiders in de knel komt, maar door haar uiterlijk.

De Megan die je drie jaar geleden zag lijkt in de verste verte niet meer op de Megan die we nu kennen. De realityster heeft behoorlijk aan zichzelf laten sleutelen. Ze verraste haar fans een tijdje geleden al met haar nieuwe lichaam en doet dat nu opnieuw met haar nieuwe coupe.

Op foto’s via Instagram is te zien dat Megan haar haren in de verfpot heeft geduwd. In plaats van brunette mag ze zichzelf nu een blondine noemen. Volgers zijn enthousiast. “Gorgeous”, zegt er een. En een ander: “Hot hot hot”.

Kim Kardashian kust Emma Roberts in 'American Horror Story'

Chelsy Vanlerberghe-21 maart 2024 om 10:17

In een nieuwe trailer van 'American Horror Story: Delicate Part Two' is te zien hoe Kim Kardashian haar co-star Emma Roberts zoent. De horrorserie is bij ons te zien op Disney+.

Kardashian maakte haar debuut in de horrorserie tijdens het eerste deel van seizoen 12. De realityster vertolkt de rol van Siobhan Corbyn, de beste vriendin en publicist van Roberts' personage Anna Victoria Alcott, een actrice die na meerdere mislukte IVF-pogingen moeder probeert te worden.

De laatste keer dat de realityster een andere acteur kuste tijdens een rol, werden ze een koppel. Ze zoende toen Pete Davidson tijdens een skit op Saturday Night Live, wat het begin was van hun kortstondige relatie.

Wie weet bloeit er nu ook wel iets tussen haar en Emma Roberts...

TAGMAG

Actrice uit 'Pitch Perfect' krijgt rol in 'You'

Karen Luiken-21 maart 2024 om 07:59

Netflix heeft een bekend gezicht toegevoegd aan de cast van het vijfde seizoen van ‘You’. Volgens Variety gaat het om Anna Camp, die je ook wel kunt kennen van ‘Pitch Perfect’.

De actrice kruipt in de huid van twee personages. Ze gaat zowel Raegan als Maddie Lockwood spelen, de tweelingzussen van Joe Goldberg. “Raegan is de sluwe, moordende financieel directeur van de Lockwood Corp die haar ogen op de troon heeft gericht en elke tegenstander zal verpletteren, of ze nu familie zijn of niet”, zo klinkt het in een uitleg. “Maddie daarentegen presenteert zich als de niet-serieuze tweelingzus, een driemaal gescheiden socialite die ‘iets met PR’ doet. Maar vergis je niet: er schuilt een meester-manipulator onder Maddie’s frivole façade.”

Naast Anna Camp krijgt ook Griffin Matthews een rol in het vijfde (en tevens laatste) seizoen van ‘You’. Hij is verantwoordelijk voor de rol van Teddy Lockwood, beschreven als de snauwende maar loyale zwager van Joe Goldberg. “Teddy is een vertrouweling die nooit volledig werd geaccepteerd door de familie Lockwood en brengt authenticiteit en empathie naar een familie voor wie zulke dingen een vreemd concept zijn.”

Eerder werd al aangekondigd dat ook Madeline Brewer de cast vergezeld.

Ontdek meer