Temptations Megan heeft wéér een nieuwe look

Karen Luiken-14 september 2021 om 05:25

Iedereen die ‘Temptation Island’ kijkt, zal zich Megan Desaever nog herinneren. Zij deed in 2018 met haar toenmalige vriend Kevin mee aan het programma en werd één van de meest spraakmakende deelnemers ooit. Zelfs nu, drie jaar later, wordt er nog regelmatig over haar gepraat. Dit keer niet vanwege haar liefdesleven dat door verleiders in de knel komt, maar door haar uiterlijk.

De Megan die je drie jaar geleden zag lijkt in de verste verte niet meer op de Megan die we nu kennen. De realityster heeft behoorlijk aan zichzelf laten sleutelen. Ze verraste haar fans een tijdje geleden al met haar nieuwe lichaam en doet dat nu opnieuw met haar nieuwe coupe.

Op foto’s via Instagram is te zien dat Megan haar haren in de verfpot heeft geduwd. In plaats van brunette mag ze zichzelf nu een blondine noemen. Volgers zijn enthousiast. “Gorgeous”, zegt er een. En een ander: “Hot hot hot”.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer