Temptations Megan heeft wéér een nieuwe look

Karen Luiken-14 september 2021 om 05:25

Iedereen die ‘Temptation Island’ kijkt, zal zich Megan Desaever nog herinneren. Zij deed in 2018 met haar toenmalige vriend Kevin mee aan het programma en werd één van de meest spraakmakende deelnemers ooit. Zelfs nu, drie jaar later, wordt er nog regelmatig over haar gepraat. Dit keer niet vanwege haar liefdesleven dat door verleiders in de knel komt, maar door haar uiterlijk.

De Megan die je drie jaar geleden zag lijkt in de verste verte niet meer op de Megan die we nu kennen. De realityster heeft behoorlijk aan zichzelf laten sleutelen. Ze verraste haar fans een tijdje geleden al met haar nieuwe lichaam en doet dat nu opnieuw met haar nieuwe coupe.

Op foto’s via Instagram is te zien dat Megan haar haren in de verfpot heeft geduwd. In plaats van brunette mag ze zichzelf nu een blondine noemen. Volgers zijn enthousiast. “Gorgeous”, zegt er een. En een ander: “Hot hot hot”.

Kanye West koopt appartement in België

Karen Luiken-24 september 2021 om 06:51

Kanye West zal in het vervolg wat vaker in ons land te vinden zijn. Althans, dat is waarschijnlijk de bedoeling nu hij een appartement in Wijnegem zou hebben gekocht.

Volgens HLN zou het gaan om een optrekje bij Kanaal, een voormalige jeneverstokerij die is omgebouwd tot een particuliere kunstgalerie, luxe woningen en lofts. Het huis zou officieel niet te koop hebben gestaan.

Hoewel ze bij Kanaal niet bevestigen of Kanye inderdaad een woning heeft gekocht, geven mensen in de omgeving wel aan dat de rapper in de buurt is.

Mochten de geruchten kloppen, dan is het al het tweede optrekje dat Kanye in korte tijd koopt. Niet zo lang geleden legde hij nog 57 miljoen dollar neer voor een strandhuis in Malibu. Ook heeft hij woningen in Wyoming en Chicago.

EOTB-ster Jørney gaat voor compleet nieuwe look

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:59

Er zijn veel transformaties gaande in het leven van Jørney Hendrikx. Terwijl de ‘Ex On The Beach’-babe zich klaarmaakt voor de komst van haar eerste kindje en daarmee een nieuw hoofdstuk in haar leven, verandert ook haar uiterlijk langzaam maar zeker. En daarmee bedoelen we niet alleen haar buik, die natuurlijk boller en boller wordt. Ook haar kapsel heeft een metamorfose gekregen.

Jørney vond het hoog tijd voor een nieuwe look en heeft haar blonde lokken daarom ingeruild voor vlechtjes. Heel veel vlechtjes. Op haar Instagram-account vinden we een foto van het eindresultaat. “Maak een verandering. Lach meer. Wees opgewonden”, schrijft ze erbij.

Fans zijn enthousiast over het kapsel. “Omg, staat je prachtig”, zegt er een. “Waauw zo knap”, aldus een ander. En een derde: “Wat zie je er prachtig uit.”

Ontdek meer