Wat als de megalodon nog bestond?

Dieter Blarinckx-20 maart 2023 om 21:52

Op het wereldwijde web kom je meest fascinerende en bizarre content tegen. Zo ook deze video waarin een artiest er eens bij stilstaat wat het zou betekenen moest de megalodon nog bestaan hebben...

De megalodon is een uitgestoren haaiensoort die énorme proporties kon aannemen. Het monsterlijke dier leefde tussen de 18 miljoen en 1,5 miljoen jaar geleden. Het domineerde echt wel de zeeën van de wereld en had amper vijanden. In volwassen stadium kon het beest zelfs een lengte van 18 meter bereiken!

In 2018 werd er nog een film gemaakt over een megalodon die nog overleefde en de wereld weer terroriseerde. Hoofdrolspeler van dienst was actieheld Jason Statham. Ondertussen is er ook een sequel in de maak: ‘The Meg 2’.

Deze grafische video-artiest plaatste op insta een korte video van hoe het zou kunnen zijn moest het angstaanjagende beest nog steeds onze wateren domineren.

Bekijk de enge beelden hieronder:

Nieuwe hype: ‘everything shower’ - “beter dan seks”

Dieter Blarinckx-13 mei 2023 om 07:35- Foto:

MindBodyGreen

Sociale media kunnen vaak zorgen voor een nieuwe hype waar de Gen Z’s en millennials dan even helemaal weg van zijn. Zo is er de laatste tijd ook veel te doen rond de ‘everything shower’, het fenomeen waarbij je tussen de twee en vier uur onder de douche staat terwijl je luistert naar je favoriete muziek.

De nieuwste trend op het gebied van totale verzorging is de ‘everything shower,’ waarbij ze zelfs twee tot vier uur lang een extreem warme, stomende douche nemen. Tijdens die douche wordt elk hoekje van het lichaam verzorgd terwijl men luistert naar muziek. De hype is vooral viraal aan het gaan op TikTok, waarbij de #EverythingShower al meer dan 168,9 miljoen keer bekeken werd.

Influencer Kourv Annon plaatste nog een TikTok waarin ze tegen haar verloofde zei dat “een ‘everything shower’ met warm water en Taylor Swift is beter dan seks. Sorry!”

Maar ze is heus niet de enige, want op TikTok vind je nu énorm veel video’s over deze nieuwe hygiënische hype.

Ga jij het eens proberen?

Hitsig koppel kan zich niet inhouden bij concert Taylor Swift

Dieter Blarinckx-04 mei 2023 om 16:24

Op het internet circuleren vaak de meest zotte en seksueel getinte beelden. Van een sekspartij tijdens de Zillion Nights vorig jaar, tot dit hitsige koppel dat zich niet kon inhouden op een Taylor Swift-concert.

De Amerikaanse Taylor Swift trad onlangs drie keer op in het AT&T Stadium in het Texaanse Arlington. Massaal veel fans zakten natuurlijk af naar het bekende stadium om hun idool te zien. Maar tussen die gasten zat ook een hitsig koppel dat helemaal uit de bol ging op het nummer ‘Ready For It?’.

Omstaanders konden het tafereel haast niet geloven en haalden natuurlijk massaal hun smartphone boven. Zo legden ze het hitsige partijtje vast op camera. En die beelden gaan nu natuurlijk viraal…

Check ze hier:

Ontdek meer