'Love Island'-winnaars Mert en Joan uit elkaar

Karen Luiken-14 september 2021 om 05:08

De liefde tussen ‘Love Island’-winnaars Joan en Mert is over. De twee hebben na meerdere pieken en dalen hun relatie beëindigd. Dat laten ze weten via Instagram.

Joan en Mert leerden elkaar vorig jaar kennen tijdens ‘Love Island’. Ze werden verliefd, kregen een relatie en wisten de show zelfs te winnen. Hoewel hun romance niet altijd over rozen is gegaan, overwon hun liefde lange tijd de verschillen die ze hadden. Tot nu.

“Bij deze willen Mert en ik laten weten dat wij helaas een punt achter onze relatie hebben gezet”, aldus Joan op social media. “Het is even een verdrietige en moeilijke tijd maar wij hebben er vrede mee. Gelukkig hebben wij geen ruzie of iets raars, maar het werkte gewoon simpelweg niet.” Ze bedankt Mert voor de mooie tijd die ze samen hebben gehad. “Ik hoop dat je een mooie toekomst tegemoet gaat en weer verder gaat met jouw eigen dingen in jouw leven.
Natuurlijk zit je in mijn hart, maar het is tijd om los te laten.”

Mert plaatst iets soortgelijks op Instagram en zegt: “Wij hebben beide de keuze gemaakt om uit elkaar te gaan en elkaar los te laten. We hebben dit samen op een hele volwassen manier uitgepraat en dat vind ik fijn.”

Carrie en Mr. Big smoorverliefd in trailer 'Sex and the City'-reboot

Karen Luiken-21 september 2021 om 08:04

Het zijn slechts een paar seconden, maar dat mag de pret voor fans van ‘Sex and the City’ niet drukken. Zij zijn door het dolle heen dat HBO Max eindelijk een mini-teaser van de reboot ‘And Just Like That’ heeft gedeeld.

Op de beelden, te vinden op het Instagram-account van de show, zien we de drie vriendinnen Carrie, Miranda en Charlotte. Ze zijn een paar jaar ouder dan de laatste keer dat we ze zagen, maar hun stijl zijn ze niet verloren. Ook komt Mr. Big in beeld, na al die tijd nog steeds de grote liefde van Carrie. De twee zoenen elkaar en dansen samen in de keuken.

De hoofdrollen van de reboot worden gespeeld door Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) en Cynthia Nixon (Miranda). Kim Catrall, die Samantha speelde in de show, keert niet terug. Omdat zij en Sarah Jessica Parker in real life niet bepaald goede vriendinnen zijn, heeft zij vriendelijk bedankt voor het aanbod. Haar personage is op dezelfde manier uit de serie geschreven als de manier waarop haar vriendschap met Parker eindigde.

Andere bekende gezichten die terugkeren, zijn Chris Noth als Mr. Big, John Corbett als Aidan Shaw en David Eigenberg als Steven Brady. Maar ook Willie Garson, Evan Handler en Mario Cantone maken een comeback. Zij zijn verantwoordelijk voor de rollen van Blatch, Harry Goldenblatt en Anthony Marentino.

Stopt Grey's Anatomy binnenkort?

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:00

Geniet nog even van ‘Grey’s Anatomy’, want voor je het weet kan het niet meer. De kans zit erin dat de serie na het achttiende seizoen stopt. Die illusie wekt hoofdrolspeelster Ellen Pompeo althans tijdens een interview bij de Emmy Awards.

De actrice, verantwoordelijk voor de rol van Meredith Grey, gaf aan 'dat fans er niet ver naast zitten met hun speculaties op internet'. Kijkers zijn bang dat de show binnenkort zal eindigen en dat lijkt Ellen met deze uitspraak te bevestigen.

“Ik probeer al jaren weg te komen. Ik heb het geprobeerd, meerdere keren zelfs”, aldus de actrice. “Maar ik heb sterke relaties bij het netwerk en ze zijn heel goed voor me geweest. Ze hebben me gemotiveerd om te blijven.”

Ze voegt daar nog aan toe dat ‘Grey’s Anatomy’ door zal blijven gaan zolang er op creatief vlak nog iets te behalen valt. Voor de komst van een negentiende seizoen kan ze alleen maar bidden. “Verder kan en mag ik er niets over zeggen, dat zou respectloos zijn naar de mensen waar ik dingen mee heb afgesproken.”

Ontdek meer