'Love Island'-winnaars Mert en Joan uit elkaar

Karen Luiken-14 september 2021 om 05:08

De liefde tussen ‘Love Island’-winnaars Joan en Mert is over. De twee hebben na meerdere pieken en dalen hun relatie beëindigd. Dat laten ze weten via Instagram.

Joan en Mert leerden elkaar vorig jaar kennen tijdens ‘Love Island’. Ze werden verliefd, kregen een relatie en wisten de show zelfs te winnen. Hoewel hun romance niet altijd over rozen is gegaan, overwon hun liefde lange tijd de verschillen die ze hadden. Tot nu.

“Bij deze willen Mert en ik laten weten dat wij helaas een punt achter onze relatie hebben gezet”, aldus Joan op social media. “Het is even een verdrietige en moeilijke tijd maar wij hebben er vrede mee. Gelukkig hebben wij geen ruzie of iets raars, maar het werkte gewoon simpelweg niet.” Ze bedankt Mert voor de mooie tijd die ze samen hebben gehad. “Ik hoop dat je een mooie toekomst tegemoet gaat en weer verder gaat met jouw eigen dingen in jouw leven.
Natuurlijk zit je in mijn hart, maar het is tijd om los te laten.”

Mert plaatst iets soortgelijks op Instagram en zegt: “Wij hebben beide de keuze gemaakt om uit elkaar te gaan en elkaar los te laten. We hebben dit samen op een hele volwassen manier uitgepraat en dat vind ik fijn.”

Geweldig nieuws voor Kitty uit 'Big Brother'

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:16

Na regen komt zonneschijn, ook voor Kitty uit ‘Big Brother’. De blondine die in het programma vooral bekendstond om haar roze huispak, is voor het eerst oma geworden. Dat heuglijke nieuws maakt ze bekend via Instagram.

Het was voor Kitty een week vol emoties. Haar vader overleed toen ze nog in het ‘Big Brother’-huis zat en niet veel later bleek dat ze het programma moest verlaten. Een beetje blijdschap kon Kitty dus wel gebroken. En die krijgt ze nu ook.

“Naast mijn schoenen loop ik van trots”, schrijft Kitty bij een foto. “Gisteren ben ik oma geworden van mijn prachtige kleindochter Dani. Een prachtig meisje van 4530 gram. Zo trots.”

Chateau van de Meilandjes eindelijk verkocht

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:26

Het heeft behoorlijk wat geduld en stress gekost, maar het kasteel van de familie Meiland is eindelijk verkocht. Dat laten de realitysterren weten aan Shownieuws.

Het verkopen van het chateau was geen gemakkelijke opgave. Er waren lange tijd wel geïnteresseerden voor het enorme pand in Frankrijk, maar niemand bleek écht serieus. Op een gegeven moment hebben Martien en Erica er dan ook voor moeten kiezen de prijs te verlagen van dik 1 miljoen euro naar ‘slechts’ 795.000 euro.

Dat heeft blijkbaar zijn vruchten afgeworpen. “Het is voor elkaar. Het chateau is verkocht”, vertelt Erica. Martien vertelt dat de kopers Nederlandse mensen zijn. “Het heeft heel goed uitgepakt. Het is een heel leuke familie met een vrouw en man. Die hebben drie dochters, waarvan twee dochters met mannen en kinderen. Die gaan helemaal leuk, definitief, op het chateau wonen.”

Welke prijs de familie uiteindelijk voor het kasteel heeft gekregen, is niet bekend.

Ontdek meer