Ex-Miss België Chayenne is terug single!

Dieter Blarinckx-20 maart 2023 om 21:36

Droevig nieuws uit de Vlaamse showbizz want ex-Miss België Chayenne Van Aarle heeft zopas bevestigd dat ze een punt zette achter haar prille relatie met Nicolas Geniets. De twee waren zo’n twee maanden samen.

De 23-jarige ex-Miss maakte haar relatie met Nicolas in januari bekend aan de Vlaamse media. Nicolas is een bekende tv-maker en muziekproducent waarmee ze samenwerkte voor haar single. De twee waren zo’n twee maanden een koppel, tot nu…

“Mijn ongeval een tijdje geleden, en het herstel daarna, hebben me de ruimte gegeven om na te denken. Over wat ik wil, welke richting ik mijn leven zie uitgaan, en hoe ik dicht bij mezelf kan blijven. En trouw aan kan zijn aan wie ik ben. Daar past onze relatie momenteel niet in. Daarom hebben we beslist om uit elkaar te gaan. In onderling overleg, als vrienden”, klinkt het in een open interview met Het Nieuwsblad.

Chayenne is nog volop aan het revalideren van haar vreselijke verkeersongeval van afgelopen februari.

Veel beterschap Chayenne!

Realitysterren Quentin en Naomi uit elkaar

Karen Luiken-14 oktober 2024 om 07:52

Quentin Steenwinkel, bekend van ‘Ex On The Beach’, en Naomi Joël, bekend van de Nederlandse ‘Love Island’, zijn niet langer samen. Naomi laat via Instagram weten dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet.

“Via deze weg wil ik laten weten dat Q en ik niet meer in een relatie zitten”, schrijft Naomi. Ze laat haar volgers weten dat zij en Quentin hun relatie aan het einde van een reis naar Bali beëindigden. “We zijn nog steeds goed met elkaar en ik gun hem alle liefde en geluk toe. Nu is het weer tijd om volledig op mezelf te focussen.”

Over de reden van de breuk wordt niks gemeld, maar juicekanalen schrijven dat Quentin inmiddels alweer bezig is met opnames voor een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.

EOTB-ster Ayleen mama geworden

Karen Luiken-14 oktober 2024 om 07:48

De wereld heeft er weer een klein wondertje bij. ‘Ex On The Beach’-ster Ayleen Bella laat via Instagram weten dat ze mama is geworden.

Ayleen en haar vriend hebben een zoontje gekregen. Hij heet Fayez Qaysar en is op 12 oktober geboren. Via Instagram worden een aantal foto’s gedeeld waarop zijn handjes en voetjes te zien zijn.

In juni maakte Ayleen bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. De vader van de kleine is haar ex, waar ze inmiddels weer een relatie mee heeft en zelfs al mee getrouwd is. De twee zijn in het geheim in het huwelijksbootje gestapt.

Ontdek meer