Chiara onthult reden waarom ze 'Big Brother' verliet

Karen Luiken-21 maart 2023 om 05:33

Chiara verliet een paar weken geleden plotseling het ‘Big Brother’-huis. Dat deed ze vanwege privéredenen, maar meer informatie kregen fans van het programma niet. Tot nu.

Op social media werd al druk gespeculeerd over een eventuele reden van Chiara’s vertrek. Sommigen dachten dat de meningen van buitenaf er iets mee te maken hadden, anderen dachten iets anders. Maar Chiara maakt nu bekend dat het te maken heeft met haar moeder.

“Een week nadat ik het huis in ging is mijn mama erg ziek geworden. Ze doet er alles aan om beter te worden. De strijd valt zwaar maar strijders blijven positief”, aldus Chiara. “Voor haar, voor mij en de rest van mijn familie vraag ik ons hier rust in te geven. We lopen het ziekenhuis plat om bij haar te zijn.”

Chiara maakt duidelijk dat ze geen tijd wil investeren in roddels, vragen of interviews. “Ik wil mij distantiëren van de negativiteit die online verspreid wordt. Dat is wel het laatste wat ik nu nodig heb.”

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer