Chiara onthult reden waarom ze 'Big Brother' verliet

Karen Luiken-21 maart 2023 om 05:33

Chiara verliet een paar weken geleden plotseling het ‘Big Brother’-huis. Dat deed ze vanwege privéredenen, maar meer informatie kregen fans van het programma niet. Tot nu.

Op social media werd al druk gespeculeerd over een eventuele reden van Chiara’s vertrek. Sommigen dachten dat de meningen van buitenaf er iets mee te maken hadden, anderen dachten iets anders. Maar Chiara maakt nu bekend dat het te maken heeft met haar moeder.

“Een week nadat ik het huis in ging is mijn mama erg ziek geworden. Ze doet er alles aan om beter te worden. De strijd valt zwaar maar strijders blijven positief”, aldus Chiara. “Voor haar, voor mij en de rest van mijn familie vraag ik ons hier rust in te geven. We lopen het ziekenhuis plat om bij haar te zijn.”

Chiara maakt duidelijk dat ze geen tijd wil investeren in roddels, vragen of interviews. “Ik wil mij distantiëren van de negativiteit die online verspreid wordt. Dat is wel het laatste wat ik nu nodig heb.”

Kendrick Lamar's disstrack is nu ook een game

Chelsy Vanlerberghe-17 juli 2024 om 07:29

Kendrick Lamar’s disstrack 'Not Like Us' is nu vereeuwigd in een fan-made videogame waarin je naar hartenlust uilen kunt 'Wop, Wop, Wop, Wop, Woppen'.

Game designer Richie Branson, bekend van Fortnite, lanceerde 'Not Like Us: The Game'. De game wordt in de credits omschreven als "een liefdesbrief aan videogames en hiphop." Het spel is geïnspireerd op de 'Not Like Us'-muziekvideo, vooral de scène waar Kendrick een uilen-piñata kapot slaat. Hier kan je het spel spelen.

In het spel speel je als een K. Dot-lookalike, gewapend met een honkbalknuppel. Je moet een uil slaan die uit vier verschillende richtingen opduikt, vergelijkbaar met Whack-A-Mole. Het spel is makkelijk te beginnen, maar volgens Branson wordt het na level 17 een stuk moeilijker.

Fans hebben het spel ontdekt en proberen zo ver mogelijk te komen in deze Wack-An-Owl game. “Drake wordt hier in gamevorm gesloopt. Het is echt voorbij voor hem. Mijn score was trouwens 21", schreef een fan.

Niet mee met de beef tussen Kendrick en Drake? Hier lees je er meer over.

Adele komt voorlopig niet met nieuwe muziek

Karen Luiken-17 juli 2024 om 06:47

Fans van Adele hoeven op korte termijn geen nieuwe muziek van de zangeres te wachten. De ‘Skyfall’-ster heeft in een interview met het Duitse medium ZDF laten weten dat ze zich de komende tijd op andere dingen gaat focussen.

“Ik heb helemaal geen plannen voor nieuwe muziek”, aldus Adele. De zangeres is in augustus een tijdje in Duitsland voor een reeks concerten en wil daarna een grote pauze nemen. “Ik denk dat ik een tijdje andere creatieve dingen wil doen.”

Het is niet de eerste keer dat Adele haar fans laat wachten op nieuwe muziek. Haar debuutalbum kwam uit in 2008, de opvolger daarvan in 2011 en haar derde studioalbum in 2015. Haar vierde en laatste plaat verscheen in 2021.

Ontdek meer