Chiara onthult reden waarom ze 'Big Brother' verliet

Karen Luiken-21 maart 2023 om 05:33

Chiara verliet een paar weken geleden plotseling het ‘Big Brother’-huis. Dat deed ze vanwege privéredenen, maar meer informatie kregen fans van het programma niet. Tot nu.

Op social media werd al druk gespeculeerd over een eventuele reden van Chiara’s vertrek. Sommigen dachten dat de meningen van buitenaf er iets mee te maken hadden, anderen dachten iets anders. Maar Chiara maakt nu bekend dat het te maken heeft met haar moeder.

“Een week nadat ik het huis in ging is mijn mama erg ziek geworden. Ze doet er alles aan om beter te worden. De strijd valt zwaar maar strijders blijven positief”, aldus Chiara. “Voor haar, voor mij en de rest van mijn familie vraag ik ons hier rust in te geven. We lopen het ziekenhuis plat om bij haar te zijn.”

Chiara maakt duidelijk dat ze geen tijd wil investeren in roddels, vragen of interviews. “Ik wil mij distantiëren van de negativiteit die online verspreid wordt. Dat is wel het laatste wat ik nu nodig heb.”

Bordspel van 'Stranger Things' op de markt gebracht

Karen Luiken-29 mei 2023 om 10:16

Goed nieuws voor fans die van ‘Stranger Things’ houden én graag spelletjes spelen. Er is een bordspel van de populaire Netflix-hit op de markt gebracht.

Het spel is gebaseerd op de verhaallijn van de serie. Je kiest een figuur uit dat je wil spelen en gaat vervolgens op zoek naar dingen die je kunt verzamelen. Daarmee neem je het op in een strijd tegen de demogorgon. Je zal samen moeten werken met andere spelers om het spel te kunnen winnen voor de tijd om is.

‘Stranger Things: Upside Down’, zoals het spel heet, kost omgerekend 38 euro en is verkrijgbaar via deze website.

Zayn bedankt fans voor 'zijn leven'

Karen Luiken-29 mei 2023 om 10:09

Zayn Malik is zijn fans erg dankbaar. Via social media brengt hij een ode aan de mensen ‘aan wie hij zijn leven te danken heeft’.

“ik wil iedereen bedanken die mij heeft gesteund tijdens deze geweldige reis”, schrijft Zayn. “Met name de fans aan wie ik mijn leven te danken heb. Ik hou van jullie en zie alles wat jullie voor me doen.”

Zayn gaat inmiddels al een paar jaar solo nadat hij in 2015 besloot One Direction te verlaten. De overige vier bandleden - Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan en Louis Tomlinson - gingen nog even samen door, maar werken inmiddels ook allemaal aan hun solocarrière.

Ontdek meer