Chiara onthult reden waarom ze 'Big Brother' verliet

Karen Luiken-21 maart 2023 om 05:33

Chiara verliet een paar weken geleden plotseling het ‘Big Brother’-huis. Dat deed ze vanwege privéredenen, maar meer informatie kregen fans van het programma niet. Tot nu.

Op social media werd al druk gespeculeerd over een eventuele reden van Chiara’s vertrek. Sommigen dachten dat de meningen van buitenaf er iets mee te maken hadden, anderen dachten iets anders. Maar Chiara maakt nu bekend dat het te maken heeft met haar moeder.

“Een week nadat ik het huis in ging is mijn mama erg ziek geworden. Ze doet er alles aan om beter te worden. De strijd valt zwaar maar strijders blijven positief”, aldus Chiara. “Voor haar, voor mij en de rest van mijn familie vraag ik ons hier rust in te geven. We lopen het ziekenhuis plat om bij haar te zijn.”

Chiara maakt duidelijk dat ze geen tijd wil investeren in roddels, vragen of interviews. “Ik wil mij distantiëren van de negativiteit die online verspreid wordt. Dat is wel het laatste wat ik nu nodig heb.”

Lea Michele zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:11

De familie van Lea Michele wordt binnenkort uitgebreid met een nieuw lid. De ‘Glee’-ster laat via Instagram weten zwanger te zijn van haar tweede kindje met haar man Zandy Reich.

Het nieuws wordt gedeeld met een reeks foto’s waar Lea met een babybuik op te zien is. “Mama, papa en Ever zijn dolblij”, staat erbij geschreven. Ever is het eerste zoontje van Lea en Zandy. Hij kwam drie jaar geleden ter wereld.

Lea en Zandy zijn oude vrienden van elkaar en begonnen in 2017 met daten. Twee jaar later trouwden ze tijdens een intieme ceremonie in Noord-Californië.

Ashley haalt 20.000 euro uit groepspot 'Big Brother'

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:07

Ashley heeft er veel voor over om de halve finale van ‘Big Brother’ te bereiken. Heel veel zelfs. De blondine heeft maar liefst 20.000 uit de groepspot gehaald om zichzelf te redden. En daar is natuurlijk niet iedereen blij mee... “Dit is een enorm lage actie”, klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer