Verhaaltrailer 'Star Wars Jedi: Survivor' uitgebracht

Nico De Greef-20 maart 2023 om 16:58

Actie, spanning en bekende gezichten staan centraal in de story trailer van Star Wars Jedi: Survivor.

Moest de game niet uitgesteld zijn geweest, dan waren we nu allemaal al druk bezig met het spelen van Star Wars Jedi: Survivor. Gelukkig heeft Respawn Entertainment aan een oplossing gedacht om die extra wachttijd wat meer draaglijker te maken: met een gloednieuwe trailer! En niet zomaar een... Respawn heeft namelijk de officiële verhaaltrailer van de game vrijgegeven, en die geeft - zoals je wel kon verwachten - heel wat nieuwe details prijs.

Zo is het de eerste keer dat Merrin en Greez, twee bemanningsleden van Cal's crew uit Star Wars Jedi: Fallen Order, opduiken in promotiemateriaal van het langverwachte vervolg. Net als Cal en Cere, heeft ook dit duo een nieuwe look gekregen.

In Star Wars Jedi: Survivor staat hoofdrolspeler Cal Kestis er niet alleen voor, maar wordt hij af en toe vergezeld door andere karakters om missies te volbrengen. In eerdere beelden zagen we al dat Cal hulp krijgt van een mercenary genaamd Bode Akuna en de nieuwe beelden verklappen dat ook Nightsister Merrin de speler een handje zal helpen.

De trailer bevestigt daarnaast dat Coruscant, de voormalige thuisplaneet van de Jedi, een grote rol zal spelen in het verhaal dat 5 jaar na de originele game plaatsvindt. En dat is slechts één van de vele planeten die spelers zullen kunnen verkennen.

Star Wars Jedi: Survivor verschijnt op 28 april voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Fall Guys krijgt cross-over met Avatar: The Last Airbender

Nico De Greef-17 oktober 2024 om 16:47

Fall Guys komt eindelijk met een cross-over voor één van de meest geliefde animatieseries ter wereld.

Mediatonic, de ontwikkelaar achter de chaotische battle royal game Fall Guys: Ultimate Knockout, heeft aangekondigd dat het een cross-over lanceert met de succesvolle Nickelodeon-animatieserie Avatar: The Last Airbender.

Van 17 oktober t.e.m. 31 oktober kunnen spelers in de Item Shop drie nieuwe skins aantreffen: Avatar Aang (met metgezel Momo), Prins Zuko en Appa. Spelers die zich nog meer in de wereld van Avatar wensen te onderdompelen, kunnen verder ook nog een speciale nameplate, emote en celebration-animatie van de tv-serie bemachtigen.

Zoals altijd kunnen skins individueel aangeschaft worden met Show-Bucks. Ook een bundel met daarin alle cross-over items is beschikbaar.

Van welke Avatar: The Last Airbender skin wordt jij als eerste meester?

Gratis DLC komt naar Astro Bot vanaf morgen

Nico De Greef-16 oktober 2024 om 15:43

Team Asobi, de ontwikkelaar van de platforming game Astro Bot, heeft aangekondigd dat er vanaf morgen nieuwe levels aan het spel worden toegevoegd. De nieuwe levels maken onderdeel uit van een geplande reeks gratis add-ons voor fans die snakken naar dat net ietsje meer uitdaging.

De ontwikkelaar laat via het PlayStation Blog weten dat er in totaal vijf speedrun levels aan de game worden toegevoegd. Deze levels werden speciaal ontworpen voor spelers die van extra uitdaging houden en hun platforming skills zal testen. Ook zitten er in de levels nieuwe bots verstopt voor de speler om te verzamelen, waaronder bots gebaseerd op PS5-spellen Stellar Blade en Helldivers.

Het eerste speedrun level 'Building Speed' komt morgen al beschikbaar. Nadien wordt er wekelijks (tot en met 14 november) een nieuw level aan de game toegevoegd. De ontwikkelaar bevestigd daarnaast dat de update ook een online leaderboard met zich meebrengt waar spelers hun prestaties met elkaar kunnen vergelijken.

Astro Bot, een nieuwe 3D-platformer van PlayStation-studio Team Asobi, lanceerde vorige maand exclusief voor de PlayStation 5. De game werd over het algemeen erg positief onthaald en kreeg een monsterscore van maar liefst 94 op review-platform Metacritic. Wij gaven de game zelf een 9,5/10 in onze review die je hier kan raadplegen.

Ontdek meer