GAIA lanceert unieke T-shirts en jij kan er één winnen!

Maxine Decaluwé-20 maart 2023 om 12:45

GAIA viert zijn 30ste verjaardag en dat laat de dierenrechtenorganisatie niet zomaar voorbijgaan. Samen met designer Steven Spillebeen (allereerste winnaar van ‘Big Brother’), brengt GAIA een unieke shirt-collectie uit. T-shirts waarin je niet alleen schittert, maar ook nog eens de dieren steunt. Hoe geweldig is dat?!

De T-shirts zijn gemaakt van 100% duurzame materialen en zijn dus volledig vegan proof. Rebel produceert de collectie met biologisch katoen en polyester dat uit gerecycleerde flessen is gewonnen. En jawel, zelfs de inkt is volledig vegan certified!

Om de lancering van de unieke collectie te vieren, geeft GAIA enkele T-shirts weg. Deelnemen doe je door de vraag in het onderstaande formulier te beantwoorden. That’s it!

Ook helemaal weg van de collectie en wil je er zelf één kopen of weggeven als verrassing? Neem dan zeker een kijkje op de webshop van GAIA. Zo verspreid je samen met hen het bewustzijn voor een betere wereld.

WIN: 20 duotickets voor horrorfilm 'Abigail'

Chelsy Vanlerberghe-09 april 2024 om 15:00

Klaar om een hele avond op het puntje van je stoel te zitten en mee te griezelen met de nieuwe horrorfilm 'Abigail'? Vanaf 17 april is de angstaanjagende film te zien in de bioscoop en jij kan er als één van de eerste bij zijn, want we geven 20 duotickets weg.

Het verhaal begint wanneer een groep criminelen de dochter van een machtige onderwereldfiguur ontvoert. Hun plan lijkt waterdicht: houd de 12-jarige ballerina 's nachts in de gaten, wacht op het losgeld van $50 miljoen en verdwijn onopgemerkt in de nacht.

Maar wat begint als een typische kidknapping, verandert al snel in een angstaanjagende nachtmerrie wanneer de ontvoerders één voor één beginnen te verdwijnen in een afgelegen landhuis. Al snel realiseren ze zich dat ze opgesloten zitten met een abnormaal en gevaarlijk meisje...

Benieuwd hoe dat afloopt? Je ziet het vanaf 17 april in de bioscoop. Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een gratis duoticket.

WIN: 10 duotickets voor horrorfilm ‘Immaculate’

Chelsy Vanlerberghe-11 maart 2024 om 15:30

Fan van horror? Zin in een angstaanjagende movienight met een vriend of vriendin? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! We geven 10 duotickets weg voor de psychologische horrorfilm ‘Immaculate’.

Sydney Sweeney, die je onder andere kan kennen van ‘Euphoria’ en ‘Anyone but You’, schittert in de hoofdrol.

Na een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (gespeeld door Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster plaatsvinden, wordt Cecilia achterdochtig en vraagt ze zich af waarom zij de uitverkorene is voor deze bijzondere rol. Het wordt steeds duidelijker dat haar nieuwe thuis een aantal duistere en gruwelijke geheimen verbergt.

Benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Je ziet het vanaf 20 maart in de bioscoop. Maar dat is nog niet alles, TAGMAG geeft 10 duotickets weg. Zin in een avond vol spanning? Vul onderstaand formulier in en wie weet bemachtig jij een duoticket. Good luck!

Ontdek meer