BREAKING: 30-jarige TikTok-ster sterft na intense hoofdpijn

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 22:38- Foto:

TikTok - Jehane Thomas

Droevig nieuws uit de online wereld, want de 30-jarige Jehane Thomas is overleden. Ze had de laatste tijd veel hoofdpijn en is zopas onverwacht overleden.

Jehane woonde in Doncaster maar werd over de hele wereld bekend door haar TikTok-video’s over het opvoeden van je kinderen, tips voor het huiswerk van je kroost en over allerlei lifestyle-dingen. Ze had zo’n 66.700 volgers.

De laatste maanden had ze veel last van hoofdpijn en aanhoudende migraine-aanvallen. Nu blijkbaar was die hoofdpijn een gevolg van een serieuze oogzenuwontsteking. Ze overleed geheel onverwacht afgelopen vrijdag. Meer details worden voorlopig nog onderzocht. Dat maakten haar familie en vrienden zopas bekend. De jonge mama laat twee zoontjes achter van 3 en 1.

Er werd ondertussen een GoFundMe opgericht om de begrafenis te helpen betalen.

Rust zacht, Jehane! :(

TikTokker zet eigen dood in scène en verschijnt op begrafenis

Karen Luiken-13 juni 2023 om 06:30

Een uit Luik afkomstige TikTokker heeft zijn dood in scène gezet om vervolgens een paar dagen later aanwezig te zijn op zijn eigen begrafenis. “Ik wilde mijn familie een lesje leren”, zo klinkt het bij Ragnar le Fou.

Familieleden en vrienden van David Baerten, die zichzelf Ragnar le Fou noemt op social media, waren dagenlang in de veronderstelling dat hun dierbare was overleden. Ze plaatsten rouwberichten op de social media-kanalen van David en zaten in zak en as. “Rust in vrede papa. Ik zal nooit stoppen met aan je denken”, schreef zijn eigen dochter.

Afgelopen zondag zou de begrafenis van David plaatsvinden. Maar toen de aanwezigen zich eenmaal hadden verzameld en ze een helikopter zagen verschijnen, schrokken ze zich rot. In het voertuig bleek namelijk niemand minder dan de ‘overleden’ David te zitten.

De man legt in een TikTok-video uit dat hij de actie bedacht om zijn familie, waarvan slechts een deel naar de uitvaart kwam, een lesje te leren. “Ik word nooit ergens voor uitgenodigd. Niemand ziet me. We zijn allemaal uit elkaar gegroeid, en nooit meer samen. Ik voelde me niet gewaardeerd. Ik zag ook dat mijn dochter zo niet wilde leven. Daarom wilde ik ze een levensles geven, en ze laten zien dat je niet moet wachten tot iemand dood is om daarmee af te spreken.”

Tiener sterft tijdens gevaarlijke TikTok-challenge

Karen Luiken-12 juni 2023 om 06:13

Een 16-jarig meisje uit Frankrijk is vorige maand overleden bij het doen van een gevaarlijk spelletje. Het gaat om de 'scarf game', een variant van de blackout challenge die viral ging op TikTok en al meerdere levens heeft geëist.

Bij de scarf game is het de bedoeling dat je een doek om je nek knoopt en jezelf verstikt tot je flauwvalt. Levensgevaarlijk, omdat de zuurstoftoevoer naar de hersenen beperkt kan worden waardoor je epileptische aanvallen kunt krijgen, ernstig letsel of zelfs kunt overlijden.

Christy Sibali Dominique Gloire Gassaille stierf volgens Jam Press toen ze de challenge op 27 mei deed. Afgelopen week is ze begraven vlakbij haar huis in het Franse plaatsje Orléans.

Ontdek meer