BREAKING: 30-jarige TikTok-ster sterft na intense hoofdpijn

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 22:38- Foto:

TikTok - Jehane Thomas

Droevig nieuws uit de online wereld, want de 30-jarige Jehane Thomas is overleden. Ze had de laatste tijd veel hoofdpijn en is zopas onverwacht overleden.

Jehane woonde in Doncaster maar werd over de hele wereld bekend door haar TikTok-video’s over het opvoeden van je kinderen, tips voor het huiswerk van je kroost en over allerlei lifestyle-dingen. Ze had zo’n 66.700 volgers.

De laatste maanden had ze veel last van hoofdpijn en aanhoudende migraine-aanvallen. Nu blijkbaar was die hoofdpijn een gevolg van een serieuze oogzenuwontsteking. Ze overleed geheel onverwacht afgelopen vrijdag. Meer details worden voorlopig nog onderzocht. Dat maakten haar familie en vrienden zopas bekend. De jonge mama laat twee zoontjes achter van 3 en 1.

Er werd ondertussen een GoFundMe opgericht om de begrafenis te helpen betalen.

Rust zacht, Jehane! :(

Zien: TikTokker Jack Shore ontmoet K3

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:46

De internationale TikTok-sensatie Jack Shore heeft eindelijk K3 ontmoet. De TikTokker maakt al enkele maanden video’s over de meiden van K3 en ontmoette ze zopas bij zijn thuis!

Jack Shore komt oorspronkelijk uit Jeruzalem maar woont ondertussen al een tijdje in Nederland. Bij zijn 400.000 volgers op TikTok is hij vooral bekend met zijn video’s waarin hij bekende Nederlandstalige songs beluistert en nadien analyseert. De populairste meidengroep van de lage landen, K3, passeerde al vaak de revue, maar nu kon Jack zijn idolen ook in het écht ontmoeten.

In zijn twee laatste TikTok zien we hoe Hanne, Marthe en Julia afzakten naar het huis van Jack in Nederland om samen enkele coole video’s op te nemen. Het resultaat is alleszins hartverwarmend!

Check ze hieronder:

TikTok in de ban van 'The Little Mermaid'-soundtrack

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 07:31

Sinds deze week kan je in de bioscoop gaan genieten van Disney's nieuwste live-action film 'The Little Mermaid'. Niet enkel in de bioscoop is de film een succes, ook op sociale media is de film overal! Op TikTok is zelfs de soundtrack serieus viraal aan het gaan.

Dat sociale media zoals TikTok en Instagram een film kunnen hypen, hoeven we je niet meer te vertellen. En ook met Disney's 'The Little Mermaid' is dat nu blijkbaar het geval. Nog voordat de film effectief in de zalen speelde, ging het nummer 'Vanessa's Trick' al viraal op sociale media.

In 'Vanessa's Trick' horen we Vanessa, het menselijke alter-ego van zeeheks Ursula, zingen met de stem van Ariel. En het is vooral het zwoele en venijnige karakter van die stem die TikTok helemaal wist in te pakken. Er is zelfs een video opgedoken waarin we hoofdrolspeelster Halle Bailey het nu al iconische nummer zien inzingen!

Check hieronder enkele coole TikToks en ontdek Disney's 'The Little Mermaid' nu in een bioscoop bij jou in de buurt!

Ontdek meer