K3 kondigt eerste shows met nieuwe lid aan!

Dieter Blarinckx-13 september 2021 om 17:24

Afgelopen weekend startte de zoektocht naar een waardige opvolger/opvolgster van Klaasje, die onlangs besloot om K3 te verlaten. En hoewel we nog wel enkele afleveringen te gaan hebben, heeft K3 wel al de nieuwe shows bekendgemaakt, mét het nieuwe lid! De ticketverkoop voor deze nieuwe show met de toepasselijke titel: ‘Kom Erbij’ start morgen.

“Het is voor ons op dit moment een emotionele rollercoaster. We touren nog tot eind oktober met Klaasje door Nederland met de afscheidsshow en ondertussen zijn we volop bezig met ‘K2 zoekt K3’.,Het is voor ons een gek gevoel om nog niet te weten met wie we juist het podium zullen delen tijdens de ‘Kom Erbij Tour’, maar we zijn er gerust in dat Vlaanderen en Nederland hem of haar in de armen zullen sluiten zoals ze dat 6 jaar geleden ook met ons hebben gedaan,” klinkt het bij Hanne & Marthe aan Het Laatste Nieuws.

De ticketverkoop start dinsdagvoormiddag om 10u via de website van Studio 100!

Shawn Mendes komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-24 september 2021 om 07:02

Goed nieuws voor de fans van zanger Shawn Mendes, want hij komt naar Antwerpen! Begin deze week maakte hij bekend dat hij terug een grote wereldtournee zou doen in 2022 en dat meer info snel zou volgen.

Nu deelde hij alle details en alle locaties van zijn 'Wonder - The World Tour' en op 14 april 2022 kan je 'm gaan bewonderen in het Sportpaleis in Antwerpen! Als special guest neemt hij King Princess mee het podium op ;-)

Meer info kan je hier terugvinden.

Debuutsingle Maksim Stojanac nu te beluisteren!

Dieter Blarinckx-23 september 2021 om 11:44

Vorige week brachten we jullie het muzikale nieuws dat Maksim Stojanac, vooral bekend als Vince uit #LikeMe, met zijn eerste eigen single zou komen. En vandaag is die dag!

‘Vechten Voor Je’, zijn allereerste single, is vanaf vandaag overal te beluisteren. De videoclip zal morgen om middernacht gedropt worden!

Beluister hier zijn allereerste single!

Ontdek meer