K3 kondigt eerste shows met nieuwe lid aan!

Dieter Blarinckx-13 september 2021 om 17:24

Afgelopen weekend startte de zoektocht naar een waardige opvolger/opvolgster van Klaasje, die onlangs besloot om K3 te verlaten. En hoewel we nog wel enkele afleveringen te gaan hebben, heeft K3 wel al de nieuwe shows bekendgemaakt, mét het nieuwe lid! De ticketverkoop voor deze nieuwe show met de toepasselijke titel: ‘Kom Erbij’ start morgen.

“Het is voor ons op dit moment een emotionele rollercoaster. We touren nog tot eind oktober met Klaasje door Nederland met de afscheidsshow en ondertussen zijn we volop bezig met ‘K2 zoekt K3’.,Het is voor ons een gek gevoel om nog niet te weten met wie we juist het podium zullen delen tijdens de ‘Kom Erbij Tour’, maar we zijn er gerust in dat Vlaanderen en Nederland hem of haar in de armen zullen sluiten zoals ze dat 6 jaar geleden ook met ons hebben gedaan,” klinkt het bij Hanne & Marthe aan Het Laatste Nieuws.

De ticketverkoop start dinsdagvoormiddag om 10u via de website van Studio 100!

Bilal Wahib dropt debuutalbum

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:11

Na een heftige periode heeft Bilal Wahib vandaag zijn debuutalbum gedropt. De plaat heet ‘El Mehdi’ en is vernoemd naar zijn tweede naam.

Bilal ging een jaar geleden keihard met zijn muziekcarrière en scoorde met de nummers ‘Tigers’ en ‘501’ hit na hit. Afgelopen zomer had eigenlijk zijn zomer moeten worden. Maar daar kwam abrupt een einde aan toen hij in maart werd aangehouden nadat hij via social media een minderjarige jongen ‘voor de grap’ naar zijn geslachtsdeel vroeg. Zowel zijn acteer- als muziekcarrière kwam daardoor op een laag pitje te staan. Radiozenders zonden zijn muziek niet meer uit en ook nieuwe acteerklussen bleven achterwege.

Maar nu is Bilal dus terug. Met een debuutalbum waar zowel nieuwe nummers als oudere liedjes op terug te vinden zijn. Er staan songs op die de zanger alleen maakte, maar ook samenwerkingen met onder meer Boef, Kraantje Pappie en Big2.

Remi vond lief tijdens ‘K2 zoekt K3’

Dieter Blarinckx-23 november 2021 om 19:02

Hoewel dat felbegeerde plaatsje tussen Hanne en Marthe toch niet naar Remi zal gaan, gaat de 19-jarige musicalster niet zonder lege handen naar huis. Tijdens de opnames van ‘K2 zoekt K3’ vond hij immers een lief! Zo werd hij verliefd op een medestudente. Dat vertelde hij aan het Vlaamse magazine Story.

Remi werd verliefd op een Hollands meisje dat ook musical studeert in Tilburg. Tijdens de opnames verbleef Remi natuurlijk vaak in België, waardoor het kersverse koppel elkaar niet vaak zag:

“Maar als je elkaar graag ziet, hou je vol. En na onze studies zien we wel waar we belanden…”, klinkt het in zijn interview met Story.

Proficiat tortelduifjes!

Beeld: VTM

Ontdek meer