K3 kondigt eerste shows met nieuwe lid aan!

Dieter Blarinckx-13 september 2021 om 17:24

Afgelopen weekend startte de zoektocht naar een waardige opvolger/opvolgster van Klaasje, die onlangs besloot om K3 te verlaten. En hoewel we nog wel enkele afleveringen te gaan hebben, heeft K3 wel al de nieuwe shows bekendgemaakt, mét het nieuwe lid! De ticketverkoop voor deze nieuwe show met de toepasselijke titel: ‘Kom Erbij’ start morgen.

“Het is voor ons op dit moment een emotionele rollercoaster. We touren nog tot eind oktober met Klaasje door Nederland met de afscheidsshow en ondertussen zijn we volop bezig met ‘K2 zoekt K3’.,Het is voor ons een gek gevoel om nog niet te weten met wie we juist het podium zullen delen tijdens de ‘Kom Erbij Tour’, maar we zijn er gerust in dat Vlaanderen en Nederland hem of haar in de armen zullen sluiten zoals ze dat 6 jaar geleden ook met ons hebben gedaan,” klinkt het bij Hanne & Marthe aan Het Laatste Nieuws.

De ticketverkoop start dinsdagvoormiddag om 10u via de website van Studio 100!

Shakira en Cardi B brengen samen een nummer uit

Chelsy Vanlerberghe-22 maart 2024 om 12:09

Hebben Shakira en Cardi B een nieuwe zomerhit te pakken? De queen of rap en de queen of latin hebben samen een nieuwe single uit: Puntería. Het nummer is onderdeel van Shakira's nieuwe album 'Las Mujeres Ya No Lloran'.

Cardi B was naar eigen zeggen grote fan van de Colombiaanse zangeres. "Toen ik Shakira voor het eerst ontmoette tijdens Paris Fashion Week, was ik heel, heel nerveus," gaf Cardi B toe. "Ik was nerveus omdat ik naast haar wilde staan, maar ik durfde niet."

De 'Hips Dont Lie'-zangeres vertelt, in een interview op set van de nieuwe muziekvideo, dat ze altijd al met Cardi wou samenwerken. En voor dit nummer zat de timing right. Iets wat de 'WAP'-rapster als een 'droom' omschrijft. Cardi was door het dolle heen toen ze het telefoontje van Shakira kreeg. "Ik wist het gewoon. Ik wist dat deze dag zou komen. En hij kwam. God is goed, man," vertelt de Amerikaanse rapster extatisch. "Het kan me niet schelen wat ze van me wil - miauwen, blaffen - ik doe het gewoon. Ik kan niet wachten. Serieus, dit is echt mijn droom."

Olivia Rodrigo is 'Obsessed' in nieuwe videoclip

Chelsy Vanlerberghe-22 maart 2024 om 10:56

Als er een wedstrijd was voor jaloerse girlfriends, dan zou Olivia Rodrigo zeker het kroontje winnen. Dat laat ze toch uitschijnen in haar nieuwe videoclip voor 'Obsessed'. Het is één van de vijf nieuwe nummers op de nieuwe deluxe-editie van haar album 'GUTS'.

In het nummer zingt ze: "I'm so obsessed with your ex. I know she's been asleep on my side of the bed and I can feel it." In de videoclip zie je de Grammy-winnares als buitenbeentje tijdens een missverkiezing. Zij is de enige in een zwarte jurk en draagt een sjerp met de woorden 'Miss Right Now', terwijl de andere meisjes in witte jurken pronken met titels als 'Miss 2 Summers Ago' en 'Miss Thought She Was The One'.

'Obsessed' staat op Olivia's nieuwe deluxe-album 'GUTS (spilled)', samen met nog vier andere nummers: 'Scared of My Guitar', 'Stranger', 'Girl I've Always Been' en 'So American'.

Ontdek meer