Record: deze Rollercoaster Tycoon-achtbaan duurt een eeuwigheid

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 17:56

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en bizarre verhalen tegen. Zo ook het verhaal van deze Nederlander. Hij bouwde immers de langste RollerCoaster Tycoon-achtbaan ooit! De hele rit gaat door tot in de eeuwigheid.

De Nederlander Marcel Vos legt in een video op zijn YouTube-kanaal uit hoe zijn fameuze rollercoaster nu net in elkaar zit. Zijn gloednieuwe achtbaan zou zelfs zo’n 3 tredeciljoen jaar duren. Om je een idee te geven: dat is een 1 met 78 nullen achter! :D

Maar hoe kwam hij hier nu net bij? Marcel maakte gebruik van meerdere obscure achterpoortjes en was gewoon slim in zijn denken. Zo koppelde hij 250 verschillende achtbanen aan elkaar, waarbij een karretje pas mag vertrekken als het karretje in de achtbaan ernaast arriveert in het station.

Check zijn bizarre record in deze video:

Kim Kardashian injecteert sperma van zalm in haar gezicht

Chelsy Vanlerberghe-15 juli 2024 om 09:51

Bij 'The Kardashians' is er niets TMI. In een nieuwe aflevering van de realityserie onthulde Kim Kardashian dat ze een wel heel bijzondere gezichtsbehandeling heeft gehad: er is zalmsperma in haar gezicht geïnjecteerd.

"Ik kreeg een zalmsperma-gezichtsbehandeling met zalmsperma geïnjecteerd in mijn gezicht", vertelde de 43-jarige Kardashian nonchalant aan haar moeder Kris Jenner tussen het filmen door. De behandeling zou haar er jonger doen uitzien. Iets waar ze veel voor over heeft.

In 2022 zei ze tegen The New York Times: "Ik probeer alles. Als je me zou vertellen dat ik elke dag kak moest eten om er jonger uit te zien, zou ik het misschien doen. Echt."

Kim K haalde het idee voor deze facial bij 'Friends'-actrice Jennifer Aniston, die vorig jaar krantenkoppen haalde na een interview. Ze zei dat een schoonheidsspecialiste haar over de behandeling had verteld. "Allereerst zei ik: ‘Meen je dat? Hoe krijg je zalmsperma?’" vertelde ze, voordat ze zei dat ze niet zeker wist of het een groot verschil maakte voor haar huid. De gezichtsbehandeling omvat injecties of microneedling-technieken voor de beste resultaten. En hoewel het misschien nieuw klinkt, bestaat het idee van een zalmsperma-gezichtsbehandeling al sinds de jaren 80, volgens PopSugar. "De zoektocht naar een wonderingrediënt in huidverzorging gaat altijd door", vertelde dermatoloog Joshua Zeichner aan het tijdschrift. "Er is aangetoond dat zalmmilt de huid verbetert, hydrateert, voller maakt, de textuur verbetert en rimpels vermindert. Dit komt door de hoge DNA-niveaus in zalmmilt. DNA is samengesteld uit aminozuren, die al lang worden gebruikt in huidverzorging vanwege hun hydraterende en celvernieuwende voordelen."

Interesse, anyone?

'Elden Ring: Shadow of the Erdtree' op 3 dagen tijd reeds 5 miljoen keer verkocht

Nico De Greef-30 juni 2024 om 11:25

De langverwachte Elden Ring-uitbreiding 'Shadow of the Erdtree' kent een bijzonder goede start. Een week na release onthult ontwikkelaar FromSoftware dat de uitbreiding in de eerste drie dagen al zo'n 5 miljoen spelers heeft bereikt.

"Deze mijlpaal is het resultaat van de enorme steun van fans over de hele wereld, waar we zo ontzettend dankbaar voor zijn", klinkt het in een persbericht.

Shadow of the Erdtree is een DLC op de basisgame Elden Ring die in 2022 werd gelanceerd. Het spel won reeds honderden awards, inclusief de titel 'Game of the Year', en werd wereldwijd met veel lof ontvangen.

Dat succes lijkt zich nu ook te vertalen naar de DLC: van de ruim 25 miljoen spelers die over de basisgame beschikken, hebben reeds 5 miljoen van hen zich al aan de uitbreiding gewaagd. En dat zijn best indrukwekkende cijfers, want menig spelers zijn van mening dat de uitbreiding een van de meest uitdagende DLC-content is van de ontwikkelaar tot op heden.

Over Elden Ring: Shadow of the Erdtree

In deze uitbreiding betreden spelers het Realm of Shadows, een compleet nieuwe wereld waar de godin Marika voor het eerst voet zette. Dit is ook het land waar Miquella uit de base game naartoe vertrok, en wiens voetsporen de speler tracht te volgen. Naast een volledig nieuw verhaal en nieuwe mysteries om te ontrafelen, biedt de uitbreiding ook een breed scala aan nieuwe spreuken, wapens en vijanden.

Ontdek meer