Dit personage stopt met 'Grey's Anatomy'

Karen Luiken-19 maart 2023 om 08:43

Grey Sloan Memorial moet het binnenkort met een arts minder doen. Kelly McCreary stopt met haar rol als Maggie Pierce in ‘Grey’s Anatomy’. Dat meldt Entertainment Weekly.

“Na negen seizoenen neem ik afscheid van Maggie Pierce en haar Grey Sloan-familie. Het was een enorme eer om deel uit te maken van zo’n legendarische show”, klinkt het bij de actrice in een verklaring. “Negen jaar lang een personage van binnen en buiten verkennen terwijl je een wereldwijd publiek bereikt met indrukwekkende verhalen is een zeldzaam geschenk. Het heeft me de kans geboden om samen te werken met, te leren van en geïnspireerd te raken door talloze briljante artiesten, zowel voor als achter de camera. Ik vertrek met diepe dankbaarheid voor elke stap van deze reis. Ik ben opgewonden voor het volgende hoofdstuk en wat de toekomst in petto heeft.”

De laatste aflevering met Kelly, die vanaf het tiende seizoen in de show te zien was, wordt in Amerika half april uitgezonden. Ze vertrekt een paar maanden na Ellen Pompeo, die jarenlang de hoofdrol speelde.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer