Liam Payne brengt ode aan Louis Tomlinson

Karen Luiken-19 maart 2023 om 08:27

Liam Payne en Louis Tomlinson mogen dan geen directe collega’s meer zijn, ze geven nog steeds erg veel om elkaar. Dat laat Liam merken in een bericht op Instagram, waarin hij een virtuele ode brengt aan zijn voormalige One Direction-maatje.

Liam stuurt de post de wereld in nadat hij aanwezig was bij de première van ‘All Of Those Voices’, de gloednieuwe documentaire van Louis. “De wereld door jou ogen zien is het mooiste wat er is om mee te maken”, aldus Liam over Louis. “Mijn nek doet pijn van hoeveel ik naar je opkijk op dit moment. Je was altijd al mijn vriend en broer, maar door op deze manier in jouw geest te kijken, is het respect dat ik voor je hebt nog meer gegroeid.”

De zanger biedt in zijn bericht ook zijn excuses aan. “Het spijt me dat ik het niet beter voor jou heb gedaan. Ik schaam me dat ik niet zo’n goede vriend voor jou was als jij voor mij. Maar ik heb nu weer tijd, ik ben weer mezelf, dus ik ga proberen dit goed te maken.”

Ook zegt Liam nog dat hij dankbaar is voor Louis. Dat hij gelukkig is en dat hij zijn leven heeft gered. “Je hebt me uit iets duisters gesleept waar ik nog nooit iets over heb gedeeld. Jouw benadering is iets dat ik bewonder en waar ik naar streef. Ooit hoop ik hetzelfde te kunnen doen.”

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer