Liam Payne brengt ode aan Louis Tomlinson

Karen Luiken-19 maart 2023 om 08:27

Liam Payne en Louis Tomlinson mogen dan geen directe collega’s meer zijn, ze geven nog steeds erg veel om elkaar. Dat laat Liam merken in een bericht op Instagram, waarin hij een virtuele ode brengt aan zijn voormalige One Direction-maatje.

Liam stuurt de post de wereld in nadat hij aanwezig was bij de première van ‘All Of Those Voices’, de gloednieuwe documentaire van Louis. “De wereld door jou ogen zien is het mooiste wat er is om mee te maken”, aldus Liam over Louis. “Mijn nek doet pijn van hoeveel ik naar je opkijk op dit moment. Je was altijd al mijn vriend en broer, maar door op deze manier in jouw geest te kijken, is het respect dat ik voor je hebt nog meer gegroeid.”

De zanger biedt in zijn bericht ook zijn excuses aan. “Het spijt me dat ik het niet beter voor jou heb gedaan. Ik schaam me dat ik niet zo’n goede vriend voor jou was als jij voor mij. Maar ik heb nu weer tijd, ik ben weer mezelf, dus ik ga proberen dit goed te maken.”

Ook zegt Liam nog dat hij dankbaar is voor Louis. Dat hij gelukkig is en dat hij zijn leven heeft gered. “Je hebt me uit iets duisters gesleept waar ik nog nooit iets over heb gedeeld. Jouw benadering is iets dat ik bewonder en waar ik naar streef. Ooit hoop ik hetzelfde te kunnen doen.”

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer