Liam Payne brengt ode aan Louis Tomlinson

Karen Luiken-19 maart 2023 om 08:27

Liam Payne en Louis Tomlinson mogen dan geen directe collega’s meer zijn, ze geven nog steeds erg veel om elkaar. Dat laat Liam merken in een bericht op Instagram, waarin hij een virtuele ode brengt aan zijn voormalige One Direction-maatje.

Liam stuurt de post de wereld in nadat hij aanwezig was bij de première van ‘All Of Those Voices’, de gloednieuwe documentaire van Louis. “De wereld door jou ogen zien is het mooiste wat er is om mee te maken”, aldus Liam over Louis. “Mijn nek doet pijn van hoeveel ik naar je opkijk op dit moment. Je was altijd al mijn vriend en broer, maar door op deze manier in jouw geest te kijken, is het respect dat ik voor je hebt nog meer gegroeid.”

De zanger biedt in zijn bericht ook zijn excuses aan. “Het spijt me dat ik het niet beter voor jou heb gedaan. Ik schaam me dat ik niet zo’n goede vriend voor jou was als jij voor mij. Maar ik heb nu weer tijd, ik ben weer mezelf, dus ik ga proberen dit goed te maken.”

Ook zegt Liam nog dat hij dankbaar is voor Louis. Dat hij gelukkig is en dat hij zijn leven heeft gered. “Je hebt me uit iets duisters gesleept waar ik nog nooit iets over heb gedeeld. Jouw benadering is iets dat ik bewonder en waar ik naar streef. Ooit hoop ik hetzelfde te kunnen doen.”

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer