Sean & Gloria spelen hoofdrollen in laatste Ketnet Musical

Dieter Blarinckx-13 september 2021 om 16:41

De Vlaamse presentator Sean Dhondt en Ketnet-wrapster Gloria Monserez zullen te zien zijn in de allerlaatste Ketnet Musical, ‘Ketnet Musical: De Finale’. Dat werd afgelopen weekend bekendgemaakt via de officiële kanalen van Ketnet.

De presentatie zal ook dit jaar worden gedaan door Gio Kemper en Zita Wauters.

“Dit is de eerste keer dat ik meespeel in een musical, dus vind het sowieso enorm spannend én ik kijk er tegelijkertijd ook erg naar uit om mee in die wereld te duiken. Tot op de planken van het theater!”, klinkt het bij Sean.

‘Ketnet Musical: De finale’ gaat in première op 12 maart 2022 in Plopsaland De Panne en trekt nadien naar het Kursaal Oostende, de Stadsschouwburg Antwerpen, het Trixxo Theater Hasselt en de Capitole Gent!

Tweede seizoen 'Tiger King' komt nog dit jaar naar Netflix

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:00

'Tiger King' keert terug naar je beeldbuis. De veelbesproken show komt binnenkort met een tweede seizoen naar Netflix. De streamingsdienst laat weten dat de nieuwe afleveringen nog dit jaar online verschijnen.

“Tiger King komt dit jaar terug”, zo klinkt het op Twitter. “Het tweede seizoen belooft net zoveel chaos en waanzin als het eerste.” Bij de tweet wordt een foto gedeeld van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Geruchten over een tweede seizoen van ‘Tiger King’ gingen al een tijdje rond, maar zijn nu pas bevestigd. Hoewel er nog niet veel over bekend is, lijken we uit een aankondigingsvideo van Netflix – waarin meerdere shows voorbij komen – te kunnen opmaken dat zowel Joe Exotic als Carole Baskin een comeback zal maken.

Geweldig nieuws voor fans van 'Emily in Paris'

Karen Luiken-24 september 2021 om 04:30

Netflix had geen beter nieuws kunnen delen dan het gedaan heeft. De streamingsdienst laat weten dat het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’ nog dit najaar online zal komen. En om dat fantastische feitje te vieren, worden er ook meteen gloednieuwe beelden gedeeld.

Fans wachten al een behoorlijke tijd op nieuwe afleveringen. Het eerste seizoen verscheen in oktober vorig jaar en werd al snel één van de meest besproken series van Netflix. Het was dan ook niet de vraag óf er een tweede seizoen zou verschijnen, maar wanneer.

Daar krijgen we nu een antwoord op. Hoewel er nog geen precieze verschijningsdatum is, weten we inmiddels wel dat Emily en co nog voor het einde van het jaar hun nieuwe avonturen met ons zullen delen. We kunnen tien afleveringen verwachten van een half uur per stuk. Lily Colins speelt opnieuw de hoofdrol.

Ontdek meer