Sean & Gloria spelen hoofdrollen in laatste Ketnet Musical

Dieter Blarinckx-13 september 2021 om 16:41

De Vlaamse presentator Sean Dhondt en Ketnet-wrapster Gloria Monserez zullen te zien zijn in de allerlaatste Ketnet Musical, ‘Ketnet Musical: De Finale’. Dat werd afgelopen weekend bekendgemaakt via de officiële kanalen van Ketnet.

De presentatie zal ook dit jaar worden gedaan door Gio Kemper en Zita Wauters.

“Dit is de eerste keer dat ik meespeel in een musical, dus vind het sowieso enorm spannend én ik kijk er tegelijkertijd ook erg naar uit om mee in die wereld te duiken. Tot op de planken van het theater!”, klinkt het bij Sean.

‘Ketnet Musical: De finale’ gaat in première op 12 maart 2022 in Plopsaland De Panne en trekt nadien naar het Kursaal Oostende, de Stadsschouwburg Antwerpen, het Trixxo Theater Hasselt en de Capitole Gent!

Monopoly heeft nu ook een 'Thuis'-variant

Karen Luiken-25 november 2021 om 15:46

Weet je niet wat je moet vragen voor kerst? We hebben het perfecte cadeau voor op je verlanglijstje. Zeker als je een soapfan bent die ontzettend veel van spelletjes houdt. Er is een nieuwe versie van Monopoly beschikbaar en die staat helemaal in het teken van ‘Thuis’!

De winkelstraten uit het originele spel zijn voor deze variant vervangen door bekende locaties uit ‘Thuis’. Zo kun je een bezoekje brengen aan Lowie, een pint drinken met Frank en je vervolgens naar huis laten brengen door taxi Nancy. Wil jij de nieuwe eigenaar van de Withoeve worden? Of ga je voor de dure locaties zoals het advocatenkantoor en de burelen van Boowie? Kan allemaal, maar houd Tim tijdens je spel goed in de gaten. Hij zorgt namelijk voor een enkeltje naar de gevangenis.

‘Thuis’-kijkers kregen voor dit spel een belangrijke taak. Zij mocht stemmen op hun favoriete ondernemer, die vervolgens een plekje zou krijgen op het bord. Taxi Nancy en Boowie kwamen hier uiteindelijk als winnaars uit de bus.

Het Monopoly-spel is nu verkrijgbaar en kost zo’n vijftig euro.

'Squid Game'-actrice mag serie zelf niet zien

Karen Luiken-25 november 2021 om 06:33

Gaat je stem de hele wereld rond omdat je die uit hebt geleend voor de razend populaire serie ‘Squid Game’, mag je de Netflix-hit zelf niet eens zien. Het overkwam de 10-jarige Reagan To, die een belangrijke rol speelt in de reeks. Zij vertelt aan The Morning Show dat ze te jong is om de serie te mogen kijken.

Voor wie de afgelopen maanden onder een steen heeft gelegen, een kleine uitleg over ‘Squid Game’. Het is één van de best bekeken series van Netflix en volgt wanhopige deelnemers die strijden in een race met dodelijke kinderspellen. Wie een game verliest, wordt zonder pardon vermoord. Slechts één van de honderden kandidaten overleeft de wedstrijd en mag een grote geldprijs mee naar huis nemen.

De show bevat een aantal opmerkelijke personages, waaronder een grote pop die wordt ingezet bij het spelletje ‘Red Light, Green Light’. De stem daarvan wordt ingesproken door de 10-jarige Reagan To. Iets waar haar ouders overigens pas achterkwamen toen ze de serie zagen. “Ze hadden geen idee dat het mijn stem was, totdat ze bij die scène kwamen en zoiets hadden van: wacht even, dat is Reagan, dat is haar stem”, aldus het jonge meisje.

Ze vertelt dat ze ondanks haar bijdrage aan de serie nog geen enkele aflevering volledig heeft gezien. “Mijn moeder heeft me kleine delen laten zien, maar vlak voor het gewelddadige deel stopt ze. Zelfs mijn broer, hij is veertien, mag niet kijken.”

Ontdek meer